Στο δημαρχείο Ηλιούπολης εισέβαλαν το μεσημέρι μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».
 10 - 15 ατόμα περίπου εισέβαλαν στο γραφείο του δημάρχου, Β. Βαλασόπουλου, διαπληκτίστηκαν με την γραμματέα του και στη συνέχεια αποχώρησαν.
 Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε μία προσαγωγή.
 Σε κείμενο που ανήρτησε σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου η αναρχική ομάδα στρέφεται κατά του δημάρχου επικαλούμενη και σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων του τμήματος καθαριότητας του δήμου, «που καταγγέλλουν πλημμελή συντήρηση του εξοπλισμού» και «απουσία κάθε είδους μέριμνας για την υγιεινή και την ασφάλειά των εργαζομένων».
 «Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του δήμου Ηλιούπολης συνέβη ένα ακόμα "ατυχές" περιστατικό σε χώρο εργασίας, όταν κατέρρευσε μια γερανογέφυρα, βάρους αρκετών τόνων τη στιγμή που εργαζόμενοι στο συνεργείο οχημάτων του δήμου εκτελούσαν εργασίες από κάτω. Από τύχη δεν υπήρξε θάνατος ή τραυματισμός» αναφέρεται στην ανάρτηση του «Ρουβίκωνα» ενώ σε άλλο σημείο προστίθεται: «Στις 10 Απριλίου κατά τη διάρκεια αποκομιδής του προγράμματος ανακύκλωσης, ένας κάδος έφυγε από τον μηχανισμό ανύψωσης λόγω βλάβης στο μηχανισμό και τσάκισε τα δάχτυλα μιας εργαζόμενης. Αυτό συνέβη σε όχημα για το οποίο είχε ήδη γίνει γνωστό στους υπεύθυνους ότι έχει πρόβλημα στον μηχανισμό του, όπως όμως είναι προφανές απο το περιστατικό, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την επισκευή του».
 «Τα περιστατικά αυτά, όπως τόσα και τόσα άλλα, ήταν απλά ζήτημα χρόνου να συμβούν. Η βασική ευθύνη ωστόσο βαραίνει αποκλειστικά τον δήμαρχο Ηλιούπολης Βαλασόπουλο, καθώς δε μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για ένα πλήθος παρατυπιών και παραβάσεων, μικρών και μεγάλων, τυπικών και ουσιαστικών» υποστηρίζει ο «Ρουβίκωνας». 
 
Top