Aν ο Κυμπουρόπουλος κατεβαινε στις ευρω -εκλογες με τους ζαίους και δεχόταν τέτοια αλητικη στοχοποιηση απο στελεχος πρωτοκλασατο αλλου κομματος, οι μπαναστατες του κwλου και ολα τα αποβρασματα ζαιοι που σημερα τον σκυλεύουν θα ειχαν βγει στα...
κάγκελα..
Τώρα άρχισαν τα 'ναι μεν αλλά.. ,οπως βεβαια και διαφοροι αναχωματιες,στην καλυτερη των περιπτώσεων ,κρατησαν ισες αποστάσεις.... Ξεφτιλες οσο δεν πάει..
Υπ'οψιν ο Κυμπουρόπουλος ακομα παραμένει ενας απλος πολίτης,γιατί δεν εχει εκλεγεί κάπου, ενώ ο φασιστας που τον στοχοποιησε καλυπτεται για εκατοστή φορά πισω απο την βουλευτικη του ασυλία..
Επίσης μπορούν να μας πουν με στοιχεία οι 'μπαναστατες' και οι ισαποστασάκηδες,ποια ειναι η κοινωνικη πολιτικη του μορφώματος ,μιας και κυβερνά περισσότερο απο οιονδήποτε αλλο,στην '΄μνημονιακή περίοδο ' κι έχει ισοπεδώσει τα παντα...σε καθε τομεα ή θα συνεχισουν να πιπιλάνε την Μονταζιέρα Μαξιμου ' ερμηνεύοντας ' οπως τους βολευει οσα λίγα εγραψε ο Κυμπουροπουλος για να δεχτεί τέτοια αλητικη και κακοήθη στοχοποιηση.
Ενδεικτικό είναι ότι στην Ελλάδα το ποσοστό εργασίας των ατόμων με αναπηρία στις ηλικίες μεταξύ 24 - 60 ετών αυτή στιγμή είναι στο 27% έναντι των υπολοίπων που είναι 54% και είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη...Και αυτο ειναι επισης αποτελεσμα της εξοντωτικης κοινωνικης πολιτικης του μορφωματος
Μπορούν να μας πουν αν τα ΚΕΠΑ κόβουν συνεχώς με εντολές για να γινεται 'οικονομια' και δεν παίρνουν επιδόματα ανθρωποι που τα δικαιούνται σαφώς?.
Επίσης γνωρίζουν εκείνοι που ειχαν το απύθμενο θράσος να επιτεθουν εμετικα σε εναν ανθρωπο με 'ειδικες αναγκες'' πως δεν πρόκειται περί'ευεργετήματος' μια μη μονιμη και προσωποπαγής θεση σε δουλειά ,αλλα αντιθετως ειναι κατοχυρωμενο Συνταγματικο δικαιωμα,το οποιο μάλιστα εχει επεκταθεί από την αναθεώρηση του 2001 ,τότε που αντικατασταθηκε κιολας η φράση 'άτομα με ειδικες αναγκες' , σε 'ατομα με αναπηρίες' και γράφεται σαφώς οτι :''. Στην παρ. 6 (η οποία προστέθηκε στο Άρθρο 21 στην συνταγματική αναθεώρηση του 2001) αναφέρεται: «Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».
Κι εκεινη η συνταγματικη αναθεωρηση του 'αστικου κρατους ' ηταν παντως...
Οχι δηλαδή πως περιμεναμε από ξεφτιλισμενους ,να εχουν ιδέα περί τινος προκειται .
Η μονη απλη πολιτικη ερωτηση προς τον Κυμπουρόπουλο,οπως και προς καθε υποψηφιο ΑΜΕΑ που κατεβαινει με αλλο αστικο κομμα ,ειναι αν πιστεύει πως ενα κομμα σαν την Ν.Δ. μπορεί να εφαρμόσει την κοινωνικη πολιτικη που φαντάζεται ο ιδιος για τους ΑΜΕΑ..
Ακριβως η ιδια ερώτηση ομως θα πρεπει να απευθυνθεί και στους ΑΜΕΑ εκεινους που κατεβαινουν με τους Ζαιους και μάλιστα μετα απο 4 χρονια αθλιας ταξικης κοινωνικης πολιτικης.. με ΑΥΣΤΗΡΑ πάλι πολιτικο τροπο..
Παντως από εκεινους που υπερασπιστηκαν τον Κυμπουρόπουλο, ούτε ένας δεν κατεφυγε και ευτυχως και ΟΛΟΣΩΣΤΑ σε στοχοποιηση υποψηφιου ΑΜΕΑ αλλου πολιτικου κομματος..
Αντιθετα με τα αναχώματα και τους οπαδους του μορφώματος και οχι μονο,που κατεφυγαν ακομα και σε φασιστικές επιθεσεις του τυπου 'Περιφερομενο τσίρκο'...
Η φρίκη τελικα διαπερνά οριζόντια την κοινωνια μετα απο τοσα χροια ισοπεδωσης..
Τέλος ολοι οι εξυπνάκηδες ας πανε να διαβάσουν τι σημαίνει 'Νωτιαία Μυικη Ατροφία' ,τι επιπτωσεις και μεγάλες δυσκολιες προκαλει σε εναν ανθρωπο και τι αγωνας χρειάζεται και για να επιβιώσει αξιοπρεπως ,αλλα και να προσπαθησει να ειναι και παραγωγικός...
Αλλά από άθλιους που σκυλευαν θυματα στο Ματι ,που ελεγαν τα φασιστικα ' Στο Ματι ψηφιζαν δεξια ,καλά να πάθουν'' δηλαδή μια ολοκληρωτικη φασιστικη αντιληψη ,που θεωρεί πως αν ενας απλος πολιτης ειναι δεξιος και καεί,δεν τρέχει τίποτα,δεν περιμεναμε κατι καλύτερο.
Ναι τελικά είναι και ζήτημα Ανθρωπιάς απέναντι στην κτηνωδία...
 
Top