ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αποκαλύπτει 22 χοντρές μπίζνες του Κατρούγκαλου μέσω του γραφείου του, ενώ ήταν υπουργός!...




Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αποκαλύπτει την ξεδιάντροπη στάση του υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου, που από τη μία εμφανίζεται ως υπουργός με κοινωνικό πρόσωπο που επιθυμεί να επιστρέψουν στο δημόσιο όσοι απομακρύνθηκαν, από την άλλη, όμως, δεν είναι τίποτ' άλλο απ' ένας δεινός επιχειρηματίας, που χρησιμοποιεί την εξουσία με τον πλέον αισχρό τρόπο.

Και ναι, οι φράσεις πουχρησιμοποιούμε σε αυτό το άρθρο του Planet-Greece μπορεί να είναι σκληρές, όμως πιστέψτε μας, μόνο αυτές μπορούν να αποτυπώσουν το μέγεθος της μπίζνας που είχε στήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ο υπουργός Κατρούγκαλος, αμέσως μετά τις εκλογές κι έχοντας δεδομένη την υπουργοποίησή του, υπέγραψε μέσω του γραφείου του 22 συμφωνητικά με απολυμένους τους δημοσίου, λαμβάνοντας 12% προμήθεια για τις αγωγές κατά του δημοσίου επί της επαναπρόσληψής τους!

Τα έγγραφα τα αποκαλύπτει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών! Προσέξτε, φέρουν ημερομηνία υπογραφής το διάστημα μεταξύ 26 και 27 Ιανουαρίου! Δηλαδή, τρεις ημέρες μετά την υπουργοποίησή του και βέβαια πολύ πριν την 17η Φεβρουαρίου 2015, οπότε και ανέστειλε την λειτουργία του γραφείου του ο κος Κατρούγκαλος.

Όμως, το εντυπωσιακό δεν σταματάει εδώ. Τα έγγραφα φέρουν την υπογραφη από τον κ. Κατρούγκαλο ως εκπρόσωπο της δικηγορικής εταιρείας "Κατρούγκαλος και Συνεργάτες"!

Θα αναρωτηθείτε, πώς βρέθηκαν αυτά τα έγγραφα στην κατοχή του ΔΣΑ; Όπως προβλέπεται, για να είναι σε ισχύ τα συμφωνητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην αρμόδια ΔΟΥ και τον ΔΣΑ! Μάλιστα, εάν δεν το κάνει αυτό προβλέπεται πρόστιμο. Ο κος Κατρούγκαλος, λοιπόν, όλα αυτά τα έκανε μέχρι... κεραίας, αφού το 12% αμοιβή δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να το χάσει! 

Έτσι από τη μία εμφανιζόταν ως ο... πονόψυχος πολιτικός, στο πλευρό του πολίτη και από την άλλη κέρδιζε με τους διορισμούς τις προμήθειές του από το ελληνικό δημόσιο! Κατά τα άλλα, είχε το θράσσος, γιατί περί θράσσους πρόκειται, όλες αυτές τις ημέρες ούρλιαζε ότι έχουν στήσει προβοκάτσια σε βάρος του!

Όμως, ο κος Κατρούγκαλος ήξερε και πώς να διασφαλίσει ότι θα τα αρπάξει, μέσω του 12%, που έβαζε τους απολυμένους και υπέγραφαν, βάζοντας ως όρο αμοιβής ότι «οφείλεται ακέραια και σε περίπτωση συμβιβασμού, νομοθετικής ή κάθε άλλης εξώδικης ρύθμισης σε οποιοδήποτε στάδιο της αντιδικίας, σε αυτή δε την περίπτωση θα υπολογιστεί επί του ποσού επί του οποίου θα γίνει ο συμβιβασμός»!

Είπαμε... Πρώτη φορά Αριστερά!



 
Top