Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από τη δημοσίευση των φωτογραφιών των δύο πολυτελέστατων αεροσκαφών που έχει παραγγείλει ο Βλάντιμιρ Πούτιν για τις μετακινήσεις του....







Το συνολικό τους κόστος φτάνει τα 135 εκ. ευρώ....







Ο Ρώσος blogger Kungurov, ο οποίος ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε τις φωτογραφίες των δύο τζετ, τόνισε χαρακτηριστικά: «ο "τσάρος" Πούτιν κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και οι σκλάβοι του πληρώνουν για τα δύο πολυτελή αεροσκάφη».







Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο πολυτελή αεροσκάφη διαθέτουν λευκά δερμάτινα καθίσματα, χρυσά τελειώματα σε όλα τα έπιπλα και στα είδη υγιεινής στα πολυτελή μπάνια, οι τοίχοι τους είναι διακοσμημένοι με πίνακες μεγάλης αξίας και ένα τεράστιο γυμναστήριο σε κάθε τζετ για να το χρησιμοποιεί μόνο ο Πούτιν.







Στις κρεβατοκάμαρες των τζετ τα κρεβάτια είναι king size, ενώ και τα δύο διαθέτουν κουζίνες και αίθουσες συνεδριάσεων.







Ο πρόεδρος της Ρωσίας θα μπορέσει να… γευτεί τις ανέσεις των δύο πολυτελών αεροσκαφών του στο τέλος του χρόνου, καθώς τότε αναμένεται να παραδοθούν.







Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρωσία λόγω των κυρώσεων που της επέβαλε η Δύση, δεν αγγίζουν τον ισχυρό άνδρα της χώρας.










































 
Top