Σοβαρό ήταν το τροχαίο που ενεπλάκησαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας στην Βουδαπέστη, το πρωί της Δευτέρας (30/3)...







Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, δεν ακολούθησαν την αποστολή της «γαλανόλευκης» για την Αθήνα, μια και είχαν προγραμματίσει να «πετάξουν» από την Ουγγαρία στην Ιταλία, ούτως ώστε να ενταχθούν άμεσα στις υποχρεώσεις των συλλόγων τους.







Όμως, κατά την μεταφορά τους στο αεροδρόμιο, το ταξί που τους μετέφερε ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο, μπήκε στην πορεία και προκάλεσε μετωπική σύγκρουση.







Ωστόσο, πέραν από μερικούς τραυματισμούς, οι τρεις Έλληνες διεθνείς δεν βρίσκονται σε κίνδυνο και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως έγινε γνωστό και από την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.







Πάντως, το ατύχημα ήταν θανατηφόρο, μια και σύμφωνα με την Αστυνομία της χώρας, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για τον οδηγό του ταξί ή του αυτοκινήτου που προκάλεσε το συμβάν.







Πάντως, οι εικόνες που… έρχονται από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, από το ατύχημα είναι σοκαριστικές, μια και η σύγκρουση ήταν δυνατή και προκάλεσε τη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια.







Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες…

























Πηγη: onsports.gr

 
Top