Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να ενταχθεί στην...

Ευρωπαϊκή Ένωση»
Γενς Στόλτενμπεργκ, ο αριστερός επικεφαλής του ΝΑΤΟ
Κάποιοι δεν γνώριζαν, ή αμφισβητούσαν ότι ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ ήταν και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο τον υπουργό των Εξωτερικών της Σουηδίας, Τομπίας Μπίλστρεμ, που δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ερντογάν και τον Στόλτενμπεργκ, μετά τις "συνομιλίες" -διάβαζε παζάρι-, για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ:

«Απόψε, μετά από διαπραγματεύσεις στο Βίλνιους, καταλήξαμε σε συμφωνία με την Τουρκία για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ξεκινήσει η επικύρωση.
Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος έδωσαν τα χέρια για τη συμφωνία
»

Η κοινή δήλωση-συμφωνία μετά τη συνάντηση:
«- Η Τουρκία λαμβάνει πλήρη υποστήριξη για τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Η Σουηδία επαναβεβαιώνει ότι δεν θα στηρίξει τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG και FETO (Φετουλάχ Γκιουλέν)
- Η Τουρκία συμφωνεί να στείλει στο κοινοβούλιο της για επικύρωση τα πρωτόκολλα ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
»

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου και τιμής.
Η Τουρκία ήθελε απλώς να αυξήσει την τιμή στο παζάρι και τα πήρε όλα!
Σημαντική οικονομική βοήθεια από ΕΕ
(και με χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων, όπως στον κοκαϊνομανή μικρό Ράιχ των ουκροναζί), το ΝΑΤΟ να επιβάλλει στην Ευρώπη (και την αποικία Ελλάδα) παραχωρήσεις στους Τούρκους.
Η επιβεβαίωση πως μέχρι τώρα η Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο ως αποικία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ! 

Αύριο, πάντα στο Βίλνιους (Λιθουανία), η συνάντηση του τροπαιοφόρου Ερντογάν με τον Μητσοτάκη.

Εκεί, αφού παραδόθηκε η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση" και η παράδοση της ψωροκώσταινας με τον "φερετζέ" για εγχώρια κατανάλωση: «Παράθυρο ευκαιρίας για επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων... Δεν πρέπει να χαθεί το momentum (άριστοι χειριστές της μητρικής τους γλώσσα τα πουλητάρια) για διάλογο με την γειτονική χώρα... Η θετική δυναμική που έχει διαμορφωθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στη γειτονική χώρα και η επανεκλογή δύο νέων κυβερνήσεων με νωπή λαϊκή εντολή ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για επανεκκίνηση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας»

Συντεταγμένες (πάλαι ποτέ Κύπρος), Αιγαίο, Θράκη, ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, Κοσσυφοπέδιο, Νότια Ήπειρος, υποχρέωση αγοράς των άχρηστων τενεκέδων (F35) και πάει λέγοντας... Όπως επακριβώς είχε σχεδιάσει κι υλοποιούσε (Μακεδονία κ.λπ.), η προηγούμενη κυβέρνηση της Νατοϊκής αριστεράς με τον Κοτζιά...

«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται. Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη σαν κοπάδια προβάτων. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα. Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος της κλοπής ακόμα με πονάει.»
Ούγκο Φώσκολο, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis" (Ultime lettere di Jacopo Ortis)*, γραμμένο στις 11 Οκτώβρη 1797, στους ηφαιστειογενείς λόφους Euganei, νοτιοδυτικά της Πάντοβα στο Βένετο...  Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται

Στην μπανανία το κοινό "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό; 

...για περισσότερη Ευρώπη Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;

..."πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, αντιμετώπιση του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", "Ανθρώπινα Δικαιώματα" για τον Τρανσεξουαλισμό Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή! 

...και φυσικά πολλές δόσεις, περισσότερους πειραματικούς ορούς Big Pharma, που βάπτισαν ЄμVόλια Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

Σήμερα, μπροστά στο εγχώριο ατσάλινο "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, την πλήρη υποταγή του όλου πολιτικού συστήματος της αποικίας 28 Οκτώβρη 2018, Αμείλικτο το ερώτημα: "Πατρίδα ή Χώρα";

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top