Της Ιωάννας Υψηλάντη

Στα μέτωπα οι Ρώσοι στρατιώτες στέλνουν βόμβες,
γράφοντας πάνω το όνομά της. "Για την Αγγελίνα"!

Η Ρωσία αποσύρεται, από την Συμφωνία των σιτηρών, για λόγους που θα εξηγηθούν, στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.
Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα ισχύος της συμφωνίας, οι όροι της οποίας δεν τηρήθηκαν, καθώς τα σιτηρά της Ρωσίας, προς τις φτωχές χώρες δεν πήραν, όπως προβλεπόταν, άδεια να μεταφερθούν.
Η Ουκρανία, από τις εξαγωγές, που σχεδόν καθ΄ολοκληρία έθρεψαν τους Ευρωπαίους και τα γουρούνια τους, αντί για τα παιδιά της Αφρικής, σύμφωνα με τον "στόχο" των Δυτικών, κέρδιζε, κάθε μήνα, 500 εκατομμύρια δολ.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, της Ρωσίας, από την συμφωνία, οι τιμές στα σιτηρά ανέβηκαν, κατά 4,2%.
Για να αντέξει η Ευρώπη, στην αύξηση, έχει σχέδιο. Θα τα νοθεύει με σκουλήκια, που εκτρέφει, στα εργαστήρια της.
Καλή όρεξη!


Σε σχέση με τον τερματισμό της συμφωνίας των σιτηρών, η Ρωσία ανακαλεί τις εγγυήσεις της ναυτιλιακής ασφάλειας και διαλύει τον ανθρωπιστικό θαλάσσιο διάδρομο, στη Βορειοδυτική Μαύρη Θάλασσα. (Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας).
Το κοινό κέντρο συντονισμού στην Κωνσταντινούπολη θα διαλυθεί, επίσης!


Ανακοίνωση των Ουκρανικών αρχών: "Ακόμη και χωρίς τη Ρωσική Ομοσπονδία, πρέπει να γίνουν τα πάντα, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον διάδρομο της Μαύρης Θάλασσας. Δεν φοβόμαστε. Έχουν απευθυνθεί σε εμάς, εταιρείες πλοιοκτητών και μας είπαν ότι ήταν έτοιμοι αν το επιτρέπει η Ουκρανία και η Τουρκία, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την προμήθεια σιτηρών."

Οι Ρώσοι είναι έξαλλοι με την τρομοκρατική επίθεση και πολλοί συνδέουν την επίθεση των Ουκρανών, στην γέφυρα με τον θαλάσσιο διάδρομο των σιτηρών, που τους έδωσε ασφαλή πρόσβαση, για να υλοποιήσουν το τρομοκρατικό χτύπημα. Το κοριτσάκι, 14 χρονών, βρίσκεται στην εντατική και δεν γνωρίζει ότι και οι δύο γονείς της είναι νεκροί. Στα μέτωπα οι Ρώσοι στρατιώτες στέλνουν βόμβες, γράφοντας πάνω το όνομά του. "Για την Αγγελίνα".
 
Top