Της Ιωάννας Υψηλάντη
Όσο μιλάτε εκτίθεστε!
Επίσημος ισχυρισμός: "Δεν έχουμε καναντέρ, γιατί το... εργοστάσιο έκλεισε και η νέα εταιρία που το εξαγόρασε, δεν βάζει μπροστά την παραγωγή, αν δεν έχει μεγάλες παραγγελίες".
Επίσημος ισχυρισμός: "Οι παραγγελίες των καναντέρ γίνονται, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!"
Γουάτ;;;
- Δεν μπορούμε ν΄αγοράσουμε καναντέρ, οκ! Τότε γιατί δεν αγοράσαμε, ή γιατί δεν νοικιάσαμε Beriev η Illyushin;;;
Μας το απαγορεύουν οι κυρώσεις, θα πουν κάποιοι. Λάθος! Ο ίδιος ο Κούλης το απαγόρευσε με πρόσχημα τις κυρώσεις. Συμφώνησε και ο Στυλιανίδης, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα αεροσκάφη δεν μπορούν να τα χειριστούν οι δικοί μας πιλότοι και δεν κάνουν για την μορφολογία των εδαφών μας.
Αλήθεια; Πριν έκαναν και τώρα δεν κάνουν;;
Όχι ΕΝΑ!!! 4 τέτοια αεροσκάφη προθυμοποιήθηκε να μας στείλει ο Πούτιν και είπαμε ΟΧΙ!!!
"Καταπίνουμε" τώρα τις κυρώσεις τους!
- Γιατί η αγορά των καναντέρ πρέπει να γίνει ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, από την ΕΕ;;; Δεν διαθέτουμε εθνική κυριαρχία, ή αυτό ισχύει μόνο για τους Τούρκους;; Δεν μπορεί το κάθε κράτος-μέλος να παραγγείλει μόνο του ό,τι χρειάζεται, αφού οι ανάγκες διαφέρουν από κράτος, σε κράτος;;
Είναι οι "συλλογικές παραγγελίες" μία  εμπεδωμένη τακτική, από την εποχή του κόβιντ, τότε που οι αγορές εμβολίων γίνονταν συλλογικά, για όλους, μέσω μόνο της Γερμανίας, για να παίρνουν τις μίζες τους οι Ούρσουλες;;
Πρέπει να βγουν και μίζες για τα καναντέρ;;
Για πολλοστή φορά, επιβεβαιώνετε τον ανθελληνισμό, την υποτέλεια σας και την συστηματική καταστροφή του πλούτου και  του μέλλοντος του λαού μας!
Αυτοί είστε χαραμοφάηδες κάθε βαθμίδας του "επιτελικού κράτους"!
Ξεκουμπιστείτε!

 
Top