Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν δεν επικεντρώθηκε αποκλειστικά
στη διοργάνωση μιας...

Ειρηνευτικής Διάσκεψης, για τον τερματισμό αυτής της σύγκρουσης»
Μαρί Λε Πεν
Μια είδηση ​​που εντελώς "τυχαία" κι από "αβλεψία" της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας δεν έλαβε τη δέουσα "προσοχή", ήταν η αποστολή 50 βαλλιστικών πυραύλων Scalo, από τη Γαλλία του υπαλλήλου των Ρότσιλντ, τον Μακρόν, προς τον Νατοϊκό κακαϊνομανή μικρό Ράιχ των ουκροναζί.
Οι γαλλικοί πύραυλοι SCALP-EG (Enhanced Capability), της γαλλικής πολεμικής βιομηχανία, είναι ανάλογοι του British Storm Shadow. Το εύρος πτήσης είναι μέχρι 500 χιλιόμετρα, το βάρος της κεφαλής είναι 400 κιλά κι αυτός ο γαλλικός πύραυλος πετά μακρύτερα από τους βρετανικούς και θεωρητικά, από την περιοχή της Οδησσού και της Χερσώνας είναι ικανός να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο της Κριμαίας, συμπεριλαμβανομένης της γέφυρας.
Η γαλλική πολεμική βιομηχανία δεν έχει "δοκιμάσει" το προϊόν της και το ουκροναζί καθεστώς είναι τώρα το πεδίο δοκιμών "λουκούμι", ώστε οι δυτικές "πολιτισμένες" χώρες να δοκιμάζουν τα όπλα των πολεμικών τους βιομηχανιών.

Η Μαρί Λε Πεν, για πρώτη φορά αντιτάχθηκε κατηγορηματικά στην προμήθεια όπλων στην Ουκρανία.
Το γαλλικό "εθνικό" Μέτωπο (Μακρόν - Μελανσόν), που δίνει όπως και το αντίστοιχο ελληνόφωνο τη μάχη εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, βρίσκεται απέναντι στην Μαρί Λε Πεν.
Στην αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση", για πρώτη φορά πολιτικός και κύρια πολιτική δύναμη αντιπολίτευσης σπάει την μαφιόζικη αντί-ρωσική υστερία.
Η ανακοίνωση, με μεγάλη φανφάρα του Μακρόν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, για αποστολή βαλλιστικών πυραύλων Scalo στους ουκροναζί, βρίσκει τη σθεναρή αντίθεση της επικεφαλής των βουλευτών της αντιπολίτευσης στη γαλλική Εθνοσυνέλευση και μάλιστα χαρακτηρίζει αυτή την απόφαση «ανεύθυνη».

8 Σεπτέμβρη 2022: Γαλλία... ευτυχώς που ο Μακρόν έγινε πρόεδρος, για να μην έλθει η "ακροδεξιά", να μην χαθούν οι "ευρωπαϊκές κατακτήσεις"...

Αναζητώντας την διαχωριστική πολιτική γραμμή μεταξύ δεξιάς και αριστεράς...

«Η αριστερά στη Γαλλία συγκεντρώνει περίπου το 30%.
Η χρησιμότητά της είναι η νίκη του Μακρόν.
Τα επιχειρήματα θα είναι τα ίδια: το μικρότερο κακό, να σταματήσουμε την άνοδο της δεξιάς, αντιφασιστική ενότητα.
Συνηθισμένες μαλακίες.
»
Βιντσέντζο Κόστα

Απρίλης 2022: "Nίκη της δημοκρατίας"... Μακρόν για την "Ευρωπαϊκή Ενότητα", την Ουκρανία & το NATO!


Σχετικά:

  Ζαν-Λυκ Μελανσόν... Ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά... σήμερα ο ταξικός αντίπαλος των λαών!

  «Ζαν-Λυκ Μελανσόν... η Νατοϊκή αριστερά του χαβιαριού...»


  «Ο πόλεμος του Πούτιν είναι αντικομουνιστικός, σταλινικός και νέο-ιμπεριαλιστικός»!

  Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά! Τραγουδούν το Bella Ciao & το σύνθημα των Ναζί «Δόξα στην Ουκρανία!»

 

2022... ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα διαδηλώνουν έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως "φτύνουν" τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia...
Το ελληνόφωνο "εθνικό" Μέτωπο της αποικίας εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό; 

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top