Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ζητάμε παραιτήσεις, από όλα τα καθήκια που είναι υπεύθυνα, για την... κατάντια της χώρας.
Ωστόσο, η λέξη "παραίτηση" έχει αποκτήσει, πλέον, άλλο νόημα.
Γι΄αυτούς σημαίνει ήττα, αποτυχία, γελοιοποίηση.
Όχι ευθιξία, αξιοπρέπεια, παραδοχή λάθους.
Δεν παραιτούνται, γιατί έχουν δίκιο!
Εκτέλεσαν, κατά γράμμα, όλες τις έξωθεν εντολές, όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της δουλοπαροικίας, ώστε να φτάσουμε, σήμερα, να μην έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Άρχισαν, αργά και σταθερά να υπερχρεώνουν την χώρα, για να μένουμε δέσμιοι των τραπεζιτών και των εξωτερικών αντιπάλων.
Άρχισαν, αργά και σταθερά να αποψιλώνουν κάθε υγιή και παραγωγική επιχείρηση, ώστε η χώρα να εξαρτάται μόνο, από τους δυνάστες της Δύσης.
Κατήργησαν ακόμη και τις ελάχιστες πολεμικές βιομηχανίες, για να εισάγουμε κάθε είδους όπλα, ακόμα και απλές σφαίρες, έναντι μίζας. Στην συνέχεια στέλνουν αυτά τα αποκτημένα με τον ιδρώτα των Ελλήνων, σε ένα πλήρως φασιστικό και παράνομο καθεστώς, στην Ουκρανία.
Κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή, καταργώντας ντόπιους σπόρους και εισάγοντας υβρίδια του Γκέιτζ, που δεν παράγουν σπόρους, για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να πληρώνουν οι αγρότες τον ευγονιστή, κάθε χρόνο.
Κατάστρεψαν την κτηνοτροφία και σήμερα σκοτώνουν τα ζώα, υποκλινόμενοι στο αφήγημα της "πράσινης ανάπτυξης", που θα επιφέρει την ελεγχόμενη πείνα, την βρώση σκουληκιών και εντόμων και την κατάποση σκευασμάτων από ξηρούς καρπούς, για ν΄αντικαταστήσουν το γάλα.
Όλα τα εισάγουμε! Από οδοντογλυφίδα, μέχρι μαχητικά αεροπλάνα! Φεύγει το χρήμα σε ξένες τσέπες.
Κατέστρεψαν εξωτερικές πολιτικές καλής γειτονίας και αλληλεγγύης και επέλεξαν την "σωστή πλευρά της Ιστορίας", καταπατώντας κάθε Διεθνές Δίκαιο και οδηγώντας μας σε νέες πολεμικές περιπέτειες.
Ξεπούλησαν και Μακεδονίες και Ορθοδοξίες και σύσσωμη την χώρα, μαζί με τους κατοίκους της.
Απαξίωσαν Υγεία, Παιδεία, Εργασία, Κοινωνική πολιτική, Κατοικία, Ασφάλεια, Στρατό, Επιστήμη, για να γίνουν όλα ιδιωτικά.
Τώρα ξεπουλάνε την ίδια την Φύση! Καταστρέφοντας δάση, για τα κέρδη των κυρίαρχων, αλλά και το ανθρώπινο γένος με το αφήγημα της διεμφυλικής "περηφάνειας".
Δεν έχει απομείνει τίποτα για να σώσουμε.
Μόνο να βρούμε κάπου μια απυρπόλητη γωνία, για να κλάψουμε.
Γιατί να παραιτηθούν;;;

 
Top