Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Καίγεται η Πατρίδα για να μην σπάσουν το Νατοϊκό εμπάργκο,
για να μείνουν αλληλέγγυοι στον...

Νατοϊκό κοκαϊνομανή μικρό Ράιχ!
Αν υπήρχε, έστω αστική δικαιοσύνη, θα ήταν όλοι τους στη φυλακή!

Η πατρίδα μας θυσιάστηκε στο βωμό του Νατοϊκού κοκαϊνομανή μικρού Ράιχ και της "κλιματικής αλλαγής" της μαφιόζικης μπίζνας της "πράσινης ανάπτυξης" των ανεμογεννητριών!

Το πολιτικό σύστημα, τα ανθρωπόμορφα κτήνη με αριστερό ή δεξιό φερετζέ, ούτε καν συζητούν να ζητηθεί βοήθεια από τη Ρωσία. Τη μοναδική χώρα που διαθέτει τη δυνατότητα σωτηρίας της πατρίδας μας: "Beriev"!

Τα Νατοϊκά αριστερά και δεξιά μορμολύκεια της πολιτικής απάτης ενώθηκαν εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού με τίμημα την Πατρίδα μας!

Ο "ακροδεξιός", "ψεκασμένος", "πράκτορας του δικτάτορα Πούτιν" κι όσες ετικέτες χρησιμοποιούν αριστεροί και δεξιοί "δημοκράτες" του κ@λου, ο Πάνος Καμμένος τα είπε όλα:

Panos Kammenos @PanosKammenos
Χωρίς Beriev δεν σβήνει τίποτα ας ρίξουμε τα μούτρα μας και να ζητήσουμε τώρα βοήθεια. Θα μας δοθεί...

Το "Beriev" είναι αμφίβιο αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων, που αναπτύχθηκε από τη Ρωσική Beriev Aircraft Companyκαι φυσικά το μοναδικό "εργαλείο" κατάσβεσης, μακράν των υπαρχόντων σήμερα σε όλο τον πλανήτη.

Σημειώνει από τη Μόσχα ο καλός δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος, μεταξύ άλλων: [...] Τα γνωρίζει πολύ καλά η πυροσβεστική μας υπηρεσία τα εν λόγω πυροσβεστικά αεροσκάφη. Εν κινήσει, «ρουφούν» μέσα τους, 12 τόνους νερό από οποιαδήποτε υδάτινη επιφάνεια, λίμνη, θάλασσα κλπ, μέσα σε… 12 δευτερόλεπτα!
Είδα στα ρωσικά ΜΜΕ και τη δήλωση του πρώην ΥΠΑΜ, Καμένου, «… να σκύψουμε το κεφάλι και να ζητήσουμε από τους Ρώσους να συνδράμουν»! Όπως είδα και τη δήλωση του αρμόδιου υπουργού Στυλιανίδη περί… ακαταλληλότητας των Бериев-200, για την Ελλάδα(!!!), και «σε σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία» δε μπορούμε πλέον να τα ενοικιάσουμε!!!
Κατανοείτε τι κατανοώ; Ότι η διαχρονική συμφωνία υπενοικίασης ισχύει, πλην όμως… η κατάσταση στην Ουκρανία δεν… επιτρέπει! Ναι, έτσι… Δηλαδή, αν καείτε θα είναι για την… αλληλεγγύη προς την Ουκρανία!
Ζώντας μέσα στον οδυρμό και την οδύνη των δοκιμαζόμενων πυρόπληκτων, εμένα γιατί μου έρχεται και ξανάρχεται στο νου ο στίχος: Και στις αρένες του κόσμου μάνα μου Ελλάς, το ίδιο ψέμα πάντα κουβαλάς! [...]
.

Στυλιανίδης: €1,7 δισ. για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας στη χώρα
«Aληθινή ευκαιρία της Ελλάδας να αναβαθμίσει την πολιτική προστασία της» τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης για το πρόγραμμα «Αιγίς» (16/3/2022)... Ioannis Soubleros

Τώρα, έστω τώρα, κατάλαβες γιατί διόρισαν πρόεδρο την Σακελλαροπούλου;
Το ελληνόφωνο "εθνικό" Μέτωπο της αποικίας εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top