Θα έπρεπε ίσως να έχω ξεκινήσει πολύ νωρίτερα
τις δημοσιεύσεις μου και...

σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο...
Θανάσης Αυγερινός

Θανάσης Αυγερινός: «Εσείς πολεμάτε, είναι δικός σας ο καφές λέει ο υπό αποχώρηση Ολλανδός πρωθυπουργός στον Ζελένσκι... Πολλά τα γέλια κι είναι ό,τι πιο εκνευριστικό σ' αυτές τις συναντήσεις όταν σκοτώνονται εξαιτίας τους χιλιάδες...»

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις ανεξάρτητων
δημοσιογράφων έξω από τα λεγόμενα έγκυρα ΜΜΕ, δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία και δημοσιογράφοι: μόνον αργυρώνητα,  άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν την ελίτ της "πολιτισμένης" διεφθαρμένης δύσης.
Έτσι, ο Θανάσης Αυγερινός, δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά, "όαση" στην δημοσιογραφία, από τις σπάνιες εξαιρέσεις ανεξάρτητων δημοσιογράφων, μας δίνει κι αυτός τη δυνατότητα της πληροφόρησης και το "Telegram" και το χαιρετίζουμε... 
Το κανάλι του Θανάση Αυγερινού στο "Telegram": ΕΔΩ
Νίκος Κλειτσίκας

Θανάσης Αυγερινός: Νέα και σκέψεις από τη Μόσχα / Новости и мысли с греческим уклоном
«Θα έπρεπε ίσως να έχω ξεκινήσει πολύ νωρίτερα τις δημοσιεύσεις μου και σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, ειδικά από τη στιγμή, που κορυφώθηκε η απόπειρα φίμωσης όλων των εναλλακτικών πηγών πληροφόρησης, όταν μάλιστα αυτές δεν υποστηρίζουν το επίμονα και συχνά βίαια επιβαλλόμενο "αφήγημα" του ΝΑΤΟ και της στρατευμένης στην ήττα της Ρωσίας Δύσης. Δέχθηκα πολλές παροτρύνσεις από πολλούς αναγνώστες, φίλους και συναδέλφους, με πολλούς από τους οποίους δεν έχει τύχει να γνωριστούμε και γι' αυτό σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να βρω, ούτε κουράγιο για να απαντήσω σε όλους, επομένως κάτι θα λέγεται και από δω, αφού το αποφασίσαμε σχεδόν μαζί να ανοίξουμε κι αυτό το παράθυρο επικοινωνίας. Αν νομίζετε ότι αξίζει η προσπάθεια, πείτε το και σε άλλους να γίνουμε πιο πολλοί. Καλή αρχή λοιπόν και καλή επικοινωνία. Υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο, αν βοηθήσετε κι εσείς με ιδέες και σχόλια, θα ανέβει κι ο ενθουσιασμός) ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από μια εσωτερική αυλή στη λεωφόρο Νιέφσκι του πάλαι ποτέ Λένινγκραντ και νυν Αγίας Πετρούπολης.»
 
Top