Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο φίλος μου Paolo Sottocorona είπε απλά ότι "ο βασιλιάς είναι γυμνός"...

Επίσης και για την κλιματική αλλαγή»
Marco Rizzo, Γραμματέας Κομουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία (αδελφό κόμμα του ΚΚΕ)

«Καμίνι η Νότια Ευρώπη! Ιταλία: Mετά τον καύσωνα "Κέρβερο" έρχεται ο "Χάρος"»... μας ενημερώνει στην Ελλάδα η "έγκυρη" δημοσιογραφία και οι "έγκυροι" τηλεοπτικοί σταθμοί...

«Δημοσιογράφος: Και ο διεθνής τύπος μιλάει για μια κόλαση καύσωνα στην Ιταλία
Μετεωρολόγος Paolo Sottocorona: Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως στο εξωτερικό διαβάζουν τον ιταλικό τύπο, ειδάλλως δεν θα έλεγαν τέτοιου είδους βλακείες.
»

Και... δεν είναι ο μόνος επιστήμονας που τολμάει!

«Έκτακτα Δελτία Ειδήσεων - Σημαντική Είδηση: σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα θα φτάσουμε η θερμοκρασία θα φθάσει στους 50 βαθμούς... Για πρώτη φορά τέτοια ζέστη, σε τόση ένταση, σε τόση διάρκεια...
Η είδηση είναι πλαστή! Πλαστή; Ναι πλαστή, ψεύτικη!
Ψεύτικη-πλαστή, γιατί είναι μια λάθος ερμηνεία των μετρήσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Union Agency for the Space Programme - EUSPA). Στις 13 Ιουλίου κατέγραψε τη θερμοκρασία του εδάφους, προσοχή, του εδάφους κι όχι του αέρα.
Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 45, 47 βαθμούς. Του εδάφους, όμως, όχι του αέρα!
Οι ακτίνες του ηλίου, πρώτα θερμαίνουν το έδαφος και κατόπιν ζεσταίνεται ο αέρας. Η θερμοκρασία του αέρα είναι πάντα σχεδόν 10 βαθμούς λιγότερους από αυτή του εδάφους.
»

«Το ρεκόρ καύσωνα είναι απολύτως ψευδές»!
Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Mario Giuliacci, επιτίθεται στους συναδέλφους του και στα ΜΜΕ: «Τρομοκρατούν και δεν σκέφτονται τις συνέπειες. Είναι Μετεωρολογία κραυγών!
Τρομοκρατούν τους ηλικιωμένους κι ευπαθείς ομάδες. Φθάσαμε στην ηλιθιότητα!
Τι σημαίνει "καταιγίδα καύσωνα";
»


Σε συνέντευξή του, ο θρύλος της Μετεωρολογίας Mario Giuliacci, στον δημοσιογράφο Alessandro Gonzato, για την εφημερίδα “Libero quotidiano” (Mario Giuliacci: "Φτάνει πια η τρομοκρατία, ιδού ποιος πυροβολεί" ("Basta terrorismo, ecco chi le spara grosse"), επισημαίνει σήμερα (21 Ιούλη 2023), μεταξύ πολλών:
«Δεν έκανε τέτοια ζέστη για πενήντα χρόνια. Κατόπιν για εβδομήντα, ογδόντα χρόνια για τις εφημερίδες και τις ειδήσεις: "το πιο καυτό καλοκαίρι όλων των εποχών"!
Το πρόβλεψαν σωστά, αυτή τη φορά;
Όχι! Ο Ιούνιος ήταν κάτω από το μέσο όρο, έβρεχε πολύ. Έτσι, ακόμα κι αν ο Ιούλιος δεν θα γίνει, όπως δεν θα είναι ο πιο καυτός ποτέ και ο Αύγουστος. Ο ίδιος, με μέσο όρο των τριών μηνών, δεν υπάρχει το πιο ζεστό καλοκαίρι που έγινε ποτέ.
Αν όντως ήταν πραγματικές και σταθερές αξίες, θα ήταν σφαγή ηλικιωμένων, σφαγή. Στον Βορρά φτάσαμε στους 35, στη Φλωρεντία και την Περούτζια 36-37. Η μόνη πόλη στο κέντρο όπου θα μπορούσαμε να φτάσουμε τα 40 αυτές τις ώρες είναι η Ρώμη.
Μια άλλη συζήτηση για ορισμένες περιοχές της Σαρδηνίας και της Σικελίας. Επιτρέψτε μου να σας πω: τώρα βιώνουμε την Μετεωρολογική ηλιθιότητα
»

Ο θρύλος Mario Giuliacci!
Φάση 1: Κορωνοϊός
Φάση 2: Κλιματική αλλαγή
Απαγόρευση κυκλοφορίας/Καραντίνα (Lockdown)

Ποιος είναι ο μετεωρολόγος Paolo Sottocorona;

Κλασικές σπουδές και κατόπιν Πολυτεχνείο.
Το 1972 εντάχθηκε στη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας ως αξιωματικός.
Από το 1986 έως το 1993, έτος κατά το οποίο αποχώρησε από την Πολεμική Αεροπορία, εργάστηκε στο Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο ως Διευθυντής προβλέψεων.
Το 1989 ως αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έλαβε μέρος στην 5η Ιταλική Αποστολή στην Ανταρκτική.
Μετεωρολόγος στην κρατική ραδιοτηλεόραση (RAI), συγγραφέας πολλών βιβλίων για τις μετεωρολογικές προβλέψεις και μετεωρολογικά φαινόμενα.
Από τον Μάρτιο του 2002 συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Ιταλίας (La7)
.

Ποιος είναι ο Mario Giuliacci;

Ο θρύλος Μετεωρολογίας! Μια ζωή στην Πολεμική Αεροπορία της Ιταλίας΄(Πτέραρχος), Φυσικός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής στο Meteo Expert (πρώην Centro Epson Meteo), μαζί με τον γιο του, Αντρέα, που ακολούθησε τα βήματά του (Κλιματολόγος, Φυσικός, Μετεωρολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου "Φυσικής της Ατμόσφαιρας" στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο.

Οι έλληνες μετεωρολόγοι έχουν κάτι να συνεισφέρουν;

Μα φυσικά, τα λένε καλύτερα οι τηλεπιστήμονες, οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο για τον "αόρατο εχθρό" και το "θεϊκό μπόλι", που βρήκαν ευκαιρία να ξεκινήσουν νέους αγώνες! Εύστοχα επισημαίνει η Ιωάννα Υψηλάντη Αι σιχτήρ! Βγήκαν πάλι οι "ειδικοί"... με την μανία αυτοπροβολής, που αποκόμισαν απ΄ την ψευδοπανδημία!



Παραμένει ενιαίο το "εθνικό" Μέτωπο περισσότερες μπίζνες κι ανεμογεννήτριες... και "ψεκασμένοι", "συνωμοσιολόγοι" όσοι διαφεύγουν και "παρεκτρέπονται...

Βέβαια, τώρα τα "εθνικά" Μέτωπα υπέρ των πειραματικών ορών Big Pharma, την "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, τα Δικαιώματα του Τρανσεξουαλισμού και του κινδύνου "κλιματικής αλλαγής"... αποδυναμώθηκαν με την μη είσοδο στο λεγόμενο "εθνικό" κοινοβούλιο των μαχητών οικ@λόγων του Βαρουφάκη... Το ΚΚΕ θα διαχωρίσει τη θέση του, έστω απ' αυτό το μέτωπο;

Η απορία: Θα βρεθεί ελληνόφωνος μετεωρολόγος που θα μιλήσει για όλα τα παραπάνω;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top