Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ
...

«Οι ψεύτικοι φιλελεύθεροι δημοκράτες είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν έναν αθώο λαό, όπως αυτόν της Ουκρανίας, για να γεμίσουν τις τσέπες των παραγωγών όπλων της Αμερικής.
Οι άλλοι πολεμούν, οι άλλοι πεθαίνουν κι εμείς πουλάμε όπλα.
»

Αγιατολάχ Χαμενεΐ, 12 Ιούλη 2023

Χθες... ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν... τα είπε όλα!

Η αποικία "Ελλάδα" κάνει εμπάργκο εναντίον του Ιρανικού λαού... Δεν αγοράζουμε φθηνό και με πίστωση Ιρανικό πετρέλαιο (κάλυπτε περίπου το 55% των αναγκών μας, πριν το εμπάργκο), για να πέσει το "ιρανικό δικτατορικό καθεστώς" και αγοράζουμε πετρέλαιο σε αστρονομικές τιμές από τις 7 αδελφές των πολυεθνικών ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα πλουτίζουν οι λαθρέμποροι "εφοπλιστές" μας και η δημοσιοκαφρίλα παράγει χυδαία προπαγάνδα ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΕ ΤΑΝΚΕΡ της Μ. Αγγελικούση έκαναν "ρεσάλτο" Ιρανοί στον Κόλπο του Ομάν...

Τι κρύβουν οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που προστατεύει το λαθρεμπόρια, φυσικά χωρίς να παίρνει το ανάλογο ποσοστό "προμήθειας", αλλά από "εθνικό ενδιαφέρον";

Ας συνεισφέρουμε σε πιθανούς ελληνόφωνους δημοσιογράφους που δεν θέλουν ν' αναπαράγουν τις πολιτικές Στέιτ Ντιπάρτμεντ -σπάνιο εξωτικό φρούτο, βέβαια-, τι συμβαίνει στον Περσικό Κόλπο και τα συμπεράσματα για το ποιοι κερδίζουν από το λαθρεμπόριο, στους αναγνώστες:

Βίντεο κατάσχεσης λαθρεμπορικού πλοίου (6 Ιούλη 2023), από το Πολεμικό Ναυτικό του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης. Ενός πλοίου που μετέφερε ένα εκατομμύριο λίτρα λαθραίων καυσίμων στον Περσικό Κόλπο. Διοικητής του ιρανικού ναυτικού είπε ότι το «ξένο πλοίο προστατεύεται από τον αμερικανικό στρατό»

Οι Φρουροί της Επανάστασης δημοσίευσαν εικόνες από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και με επανδρωμένα αεροσκάφη που παρατηρούν την κατάσχεση του λαθρεμπορικού τάνκερ.
Στις 6 Ιούλη, οι Φρουροί της Επανάστασης επιθεωρούσαν ένα πλοίο με εμπορική ονομασία NADA 2, που εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο ιρανικού πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Περσικό Κόλπο, όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μια σειρά αντιεπαγγελματικών και επικίνδυνων ενεργειών για να αποτρέψουν αυτή τη νόμιμη διαδικασία διεθνούς δικαίου.
Οι ιρανικές δυνάμεις, κατά την επιθεώρηση, ανακάλυψαν ότι ο καπετάνιος του πλοίου επικοινωνούσε με το κέντρο διοίκησης των ΗΠΑ στην περιοχή, ζητώντας βοήθεια για τη διαφυγή.
Οι Αμερικανοί έστειλαν δύο μαχητικά αεροσκάφη A-10, ένα επανδρωμένο αναγνωριστικό αεροσκάφος P-8A, δύο ελικόπτερα Hawk C, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ9 στο σημείο, προσπαθώντας να αποτρέψουν την έρευνα από το Ιράν, αλλά απέτυχαν.

Αξίζει να θυμηθούμε αυτή την "ιστορία" του λαθρεμπορίου με στόχο το Ιράν και τον Ιρανικό λαό (30 Μάη 2022):

Κάτω τα χέρια από το Ιράν! Έχουμε πολλές Πατρίδες: Όλους τους Λαούς που αγωνίζονται για την Εθνική Ανεξαρτησία!

Τι ειρωνεία της τύχης... στη μοναδική εκδήλωση καταγγελίας της διακοπής διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία από το  "Λαϊκό Κίνημα" με πρόεδρο το νομικό Δημήτρη Καραμήτσα (Η Μεσόγειος φλέγεται! Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας, Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση
Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012, ξενοδοχείο Museum, Μπουμπουλίνας 16, συντόνισε ο Γιάννης Αγγέλου, Γραμματέας του Λ.Κ.
)-, το ζήτημα τους εμπάργκο στο Ιρανικό πετρέλαιο από ελληνικής πλευράς είχε τεθεί όπως ακριβώς παρουσιάζεται σήμερα, σ' εκείνη την παρέμβαση Νίκος Κλειτσίκας - Η εθνοκάθαρση εναντίον της Συρίας, πρόκληση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ειρήνη
Βέβαια, δεν αναζητάει σήμερα κάποιος έναν Ανδρέα Παπανδρέου -ας θυμηθούμε το βέτο στο εμπάργκο της τότε ΕΟΚ εναντίον του "δικτάτορα" Γιαρουζέλσκι, όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τεκμηρίωσε το ελληνικό βέτο: "Να μην αγοράζουμε φθηνό κάρβουνο από τον "δικτάτορα" Γιαρουζέλσκι και ν' αγοράζουμε το πανάκριβο δικό σας... Και τις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρισμού να πληρώσει ο ελληνικός λαός;"-, αλλά ένα ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας, την ελάχιστη αλήθεια δεν διαθέτει κανένας πολιτικός το κουράγιο να την εκστομίσει: "Μας το ζητάει η Ευρώπη του 4ου Ράιχ κι εμείς, πιστοί λακέδες, το κάνουμε πράξη σε βάρος του ελληνικού λαού".

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ»
Ernesto "Che" Guevara

 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top