ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ…

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ  ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΔΟΜΑ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ!

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΕΦΕΣΕΙΣ 30 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται στον δήμο Αιγάλεω επί διοικήσεως του δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μπίρμπα.


Έτσι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΗΚΕ η αναίρεση που έχει ασκήσει ο Δημήτρης Μπίρμπας εναντίον των εργαζόμενων στον Άρειο Πάγο!



Εκεί δεν ισχύουν ούτε ο «καταλογισμός» ούτε η «χρηστή διοίκηση» που επικαλείται για τους εργαζόμενους των 176 ευρώ και την συμβασιούχο των stage!

Μάλλον αν είσαι γραμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ και είσαι έχεις προσληφθεί επί ΜΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)…τότε είναι σαν να έχεις προσληφθεί με…ΑΣΕΠ και έχεις και ασυλία από την άσκηση των ένδικων μέσων….

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΦΟΥ Ο  ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4447/16 ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ!!!!

Ενώ το Αιγάλεω βοά …η Αντιπολίτευση τι κάνει;;;

Συμφωνεί που ο δήμος έχει μετατραπεί σε οικογενειακό  και κομματικό «τσιφλίκι» του Δημήτρη Μπίρμπα;;;

Το σωματείο των εργαζόμενων συμφωνεί με όλα αυτά;;;
Το τετριμμένο επιχείρημα ότι  είναι στο πλευρό των εργαζόμενων μόνο θυμηδία προκαλεί!

Πέρα από τις  ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και για τα μάτια του κόσμου «διαφωνίες»(μόνο στα λόγια) τι προτίθεται να κάνει;;;
Κάποια αγωνιστική κινητοποίηση ή καταγγελία στην ΠΟΕ-ΟΤΑ προβλέπεται ή τους την έχει απαγορεύσει η  ομογάλακτη διοίκηση Μπίρμπα;;;

Ρωτάμε διότι  δεχόμαστε καθημερινά πλήθος διαμαρτυριών που καταγγέλλουν την πλειοψηφία του σύλλογου εργαζόμενων του δήμου Αιγάλεω ότι βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την «οικογενειοκρατία»  και τον "νεποτισμό" του Δημήτρη Μπίρμπα…

Θα επανέλθουμε!
 
Top