ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 8ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!!!
Φρίκη στην Κερατέα με τον βιασμό κωφάλαλης κοπέλας με βαριά νοητική στέρηση. Αηδία στο Αιγάλεω, από τη σύλληψη ηλικιωμένου που προσέλκυσε στο σπίτι του 8χρονη, με δώρο...
πατατάκια για να τη φιλήσει στο στόμα! 

 Η πρώτη υπόθεση εξελίχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με φρικτό πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, «φίλο» της οικογένειας και θύμα μία 27χρονη κοπέλα. Η τραγική ιστορία αρχίζει να εξελίσσεται λίγο μετά τις 04:00 όταν η 45χρονη μητέρα της κοπέλας, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας. Η μητέρα κατέθεσε ότι ο 42χρονος, οικογενειακός φίλος και φιλοξενούμενος, είχε φύγει από το σπίτι της, μαζί με την 27χρονη κόρη της, η οποία γεννήθηκε κωφάλαλη και με βαριά νοητική στέρηση. Μετά από τουλάχιστον… 7 ώρες αναζήτησης, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, εντόπισαν τον «φίλο» και την άτυχη κοπέλα, ημίγυμνους κοντά στο σπίτι, με την 27χρονη να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
  Η 45χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι ο δράστης είχε αποπειραθεί να βιάσει την κόρη της, η οποία μάλιστα είχε κακοποιηθεί και είχε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και έκλαιγε συνεχώς μη μπορώντας να ξεπεράσει όσα είχε υποστεί. Ο 42χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απλή σωματική βλάβη, ακούσια αρπαγή και βιασμό, την περασμένη Κυριακή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και προχθές οδηγήθηκε στον Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.
Η δεύτερη υπόθεση, ήταν ακόμη πιο σοκαριστική για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι κλήθηκαν να την χειριστούν σε δεύτερο στάδιο. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε μία πλατεία στο Αιγάλεω, έπαιζε ένα 8χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία. Χωρίς να το καταλάβει, είχε γίνει «στόχος» ενός 76χρονου, ο οποίος το προσέγγισε και το έπεισε να τον ακολουθήσει σπίτι του προσφέροντας μία συσκευασία… πατατάκια. Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης, καθώς ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με την καταγγελία, ακινητοποίησε το ανήλικο κορίτσι, το κρατούσε από μπλούζα και το φίλησε στο στόμα!
Η 8χρονη αντέδρασε έντονα, άρχισε να χτυπά τον  76χρονο, κατάφερε να διαφύγει και να πει στην μητέρα της τι είχε συμβεί. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που κλήθηκαν από την οικογένεια, συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ο 76χρονος, την περασμένη Τρίτη,  με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε την επόμενη μέρα, για την κύρια ανάκριση.thetoc.gr

 
Top