Κατασκευασμένα από ιταλικά υφάσματα και δαντέλες, έρχονται στο εμπόριο νέα εσώρουχα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, βάζοντας τέλος στον αποπροσανατολισμό των ανδρών που δημιουργείται τη νύχτα.



Δεν είναι σχεδιασμένα με γιορτινή διάθεση αλλά διακρίνονται για την φινέτσα τους, το στυλ και την όρεξη των σχεδιαστών. Τα νέα εσώρουχα που είναι προορισμένα για να εξυπηρετούν τον ανδρικό πληθυσμό, φωσφορίζουν στο σκοτάδι.



Δημιουργός της ιδέας η Jan Hawley, μητέρα δύο παιδιών από την Αυστραλία, η οποία σκέφτηκε πως από την αγορά των γυναικείων εσωρούχων λείπουν μόνο εκείνα που λάμπουν στο σκοτάδι για να γίνονται πυξίδα για τον ανδρικό πληθυσμό.






Τα εσώρουχα της Luminoglow, που είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα και τις πιο διαλεχτές δαντέλες, είναι πρωτότυπα και θεωρούνται ήδη από τις πρώτες παρουσιάσεις, πολύ εντυπωσιακά και σέξι. Όπως δήλωσε η Hawley, “Όταν τα φώτα είναι αναμμένα, το εσώρουχο μοιάζει με ένα κανονικό λευκό εσώρουχο από δαντέλα. Η όψη του αλλάζει μόνο στο σκοτάδι. Κάθε κομμάτι αποπνέει αισθησιασμό και πολυτέλεια”.



Οι τιμές των εσωρούχων που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, ξεκινούν από 65 δολάρια και φτάνουν στα 180 δολάρια το σετ. Όταν τα φώτα λοιπόν ανάψουν, το εσώρουχο μετατρέπεται στην κανονική του μορφή, ενώ η όψη του αλλάζει μόνο όταν ο διακόπτης κλείσει.



Το μόνο βέβαιο είναι πως το ανδρικό πλήθος θα μείνει ως επί το πλείστον, ικανοποιημένο από την εφεύρεση!











 
Top