Σε πλήρη ετοιμότητα τίθενται οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη των αστέγων, λόγω των προβλέψεων για... σημαντική επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες.



Κλιμάκια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και των 16 συνεργαζόμενων φορέων και οργανώσεων (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ-Exelixis, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, PRAKSIS, PROTEKTA, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ΚΛΙΜΑΚΑ, Σύμμαχοι Υγείας, Γιατροί του Κόσμου, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΕMFASIS, Κέντρο Ζωής, Θετική Φωνή, ΣΦΕΑ – ΕΜΕ κ.α.), ξεκινούν τις επί τόπου παρεμβάσεις, μοιράζοντας κουβέρτες και τρόφιμα σε αστέγους συμπολίτες μας και με τη συνοδεία γιατρού και κοινωνικού λειτουργού θα ενημερώνουν, όσους το επιθυμούν, να μεταφερθούν σε θερμαινόμενους χώρους.



Από αύριο Τρίτη 30 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές όλο το 24ωρο δύο θερμαινόμενες αίθουσες:



· η Λέσχη Φιλίας στη Γκράβα (Ταυγέτου 60 – τηλ. 210.2231419)

· και το Γραφείο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας στον Κολωνό (Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35 – Τηλ. 210.5157882)



Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στην τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή 1595.



Επίσης, ανοικτό όλο το 24ωρο θα είναι από αύριο το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Σοφοκλέους και Πειραιώς 35).

 
Top