Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αφιερώνω αυτό το βιβλίο σε νέους ανθρώπους,
των οποίων η χαρά της ζωής και του μέλλοντος
θυσιάζονται για την...

επιβίωση μιας εγκληματικής ολιγαρχίας»
Kees van der Pijl, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Ο Kees van der Pijl χαρτογραφεί την εξουσία και τις τάξεις στην παγκόσμια κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" που κηρύχθηκε το 2020.
Έκτοτε, η εξουσία προσπάθησε να βασίσει τη συναίνεση στην κυριαρχία της σε μια νέα εξαπάτηση: την έκτακτη ανάγκη για την υγεία, την καταπολέμηση  του κορωνοϊού  μέσω ψευδών-υγειονομικών και ελευθεροκτόνων μέτρων (απαγορεύσεις εργασίας, κοινωνικής δραστηριότητας χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού με πειραματικά φάρμακα, υποχρεωτικότητες σε εμβολιασμό), σε μια ιστορική φάση στην οποία ακόμη και η νεοφιλελεύθερη συναίνεση, η οποία βασιζόταν στην εξατομίκευση, την ανταλλαγή των δικαιωμάτων των εργαζομένων με τα «πολιτικά δικαιώματα» και την ψευδαίσθηση της επιλογής του πεπρωμένου, έχει πλέον τεθεί στο πατάρι, λόγω στην αυξανόμενη αδυναμία του σημερινού καπιταλισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εργατικής τάξης.
Οι κυρίαρχες τάξεις όχι μόνο επιδιώκουν την πλήρη επιτήρηση με την τεχνολογία της πληροφορίας και της υποβολής των "πράσινων διαβατηρίων"  σε εργαζόμενους και πολίτες.
Τώρα, οι ελευθερίες και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μπορούν να «ανασταλούν» ανά πάσα στιγμή. Αλλά, θέλουν επίσης ευγονική μεταχείριση κι αυτό ο Kees αποκαλεί «βιομάζα 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων», που αντιμετωπίζεται με τα εργαλεία της κτηνοτροφίας επιβάλλοντας σε πλανητική κλίμακα τον εμβολιασμό πειραματικών παρασκευασμάτων, που μπορούν να τροποποιήσουν το γονιδίωμα, προετοιμάζοντας τη δυστοπική σύντηξη ανθρώπου-μηχανής.

Kees van der Pijl ... Ολλανδός πολιτικός επιστήμονας που ήταν καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ.
Είναι γνωστός για την κριτική του προσέγγιση στην παγκόσμια πολιτική οικονομία.
Συμμετείχε στο Κομουνιστικό Κόμμα της Ολλανδίας (CPN), συγγραφέας πολλών βιβλίων και δημοσίευσε επίσης διηγήματα και τρία μυθιστορήματα. Συνδιευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου για τη Διεθνή Πολιτική Οικονομία, μαζί με τους Henk Overbeek, Ries Bode, Otto Holman, Bastiaan van Apeldoorn κι άλλους, δημιούργησε τη "Σχολή του Άμστερνταμ για την παγκόσμια πολιτική οικονομία".
Ο Van der Pijl, υποστηρίζει και τεκμηριώνει ότι οι Ισραηλινοί κατέρριψαν τους Δίδυμους Πύργους κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της 11ης Σεπτέμβρη «με τη βοήθεια των Σιωνιστών στην κυβέρνηση των ΗΠΑ». Συνεπώς, καθόλου αρεστός στους παγκοσμιοποιητές...
Dutch * Εντάχθηκε στην "Ολλανδική Αντιφασιστική Αντίσταση" (AFVN/BvA, που δημιουργήθηκε από το Κομουνιστικό Κόμμα της Ολλανδίας) κι ήταν πρόεδρός της από το 2013 έως τον Οκτώβριο του 2015. Συμμετείχε στην ίδρυση της "Επιτροπής Επαγρύπνησης Ενάντια στον Αναγεννημένο Φασισμό", της οποίας είναι ο σημερινός πρόεδρος.
Χθες στην Ιταλία, ο Έντσο Πεννέττα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ήταν σαφής:
«Η "Παγκόσμια Υγεία" είναι η σύγκλιση όλων των κρίσεων που μας επηρεάζουν, από την υγειονομική περίθαλψη μέχρι το περιβάλλον.
Είναι σαν ένα μίνι πράσινο πάσο για τις πόλεις, που περιορίζει την ελευθερία κινήσεων.
Είναι μια τεχνική εκβιασμού, ένα κλουβί από το οποίο θα αδύνατο να βγεις έξω
»
Έντσο Πεννέττα
, συγγραφέας, διανοούμενος

Με την ελπίδα να βρεθεί έλληνας εκδότης που θα τολμήσει ν' αψηφίσει το σημερινό "εθνικό μέτωπο" του ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος (δεξιάς κι αριστεράς) για περισσότερα πειραματικά φάρμακα Big Pharma, ώστε να υπάρξει μια έκδοση αυτού του βιβλίου και στην Ελλάδα...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top