Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αγόρασε την Chipita όταν αυτή ήταν μία γραμμή παραγωγής για γαριδάκια και την μετέτρεψε σε έναν πολυεθνικό όμιλο που εξαγοράστηκε για 2 δισεκατομμύρια.
Κι όλα αυτά, ξεκίνησαν από μία ιδέα που… δεν ήταν δική του!

Σε αυτό το επιχειρηματικό ταξίδι των σχεδόν 40 χρόνων, θυμάται τα βράδια που περνούσε στην επιχείρηση του πατέρα του, τις δύσκολες στιγμές και τη σημασία τους, το τίμημα στην προσωπική ζωή αλλά και τις αξίες του που δεν παρέβη ποτέ.

Με τον Μάρκο Βερέμη συζητούν για τις διαφορές του Ευρωπαϊκού και του Αμερικάνικου μοντέλου, για την εξέλιξη της Ελλάδας και της επιχειρηματικότητας από τα 1980s έως σήμερα, για τη διαφθορά που είναι μέρος του παιχνιδιού και δίνουν συμβουλές στην επόμενη γενιά επιχειρηματιών.


ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΞΙΖΕΙ!!


Ευχαριστούμε την Eurobank και την Grant Thornton που μέσα από τον κορυφαίο θεσμό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards υποστήριξαν την παραγωγή της σειράς συζητήσεων Innovative Greeks Talks.

Disclaimer: Ο ΣΕΒ προσφέρει την ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις και οι εμπειρίες των προσκεκλημένων στα Innovative Greeks Talks. Οι γνώμες και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτά είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν γνώμες και απόψεις του ΣΕΒ.
 
Top