Κάτοικοι της Αιδηψού δεν επέτρεψαν στον υφυπουργό να εισέλθει σε κτίριο όπου γινόταν σύσκεψη... 

Εικόνες που θα πρέπει να προβληματίσουν την κυβέρνηση, καταγράφηκαν χθες στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Αιδηψό. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής για πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη περιφέρεια, είχε μια «θερμή» υποδοχή» από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μάλιστα δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει σε σύσκεψη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεδίκογλου έφτασε στα Λουτρά Αιδηψού για την 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Βόρειας Εύβοιας, όταν συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από το κτίριο επιτέθηκαν φραστικά στον υφυπουργό, μη αφήνοντας τον να εισέλθει στην αίθουσα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου συνοδευόμενος από την ασφάλειά του αποχώρησε καθώς δεν τον άφησαν να μπει στην αίθουσα εξαπολύοντας επίθεση και λέγοντας ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα στη Βόρεια Εύβοια, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η πολύπαθη Εύβοια δείχνει να είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία και για την κυβέρνηση καθώς φαίνεται ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από τα υπεσχημένα, μετά το περσινό καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες γνώμης που έχουν στα χέρια τους και στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καταγράφεται έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια στην περιοχή, ειδικά για παλαιούς βουλευτές και εκπροσώπους της κυβέρνησης, όπως ο κ. Κεδίκογλου.

 
Top