Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου, ο Άδωνης Γεωργιάδης έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών από το υγειονομικό προσωπικό και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου της πόλης, γεγονός που τον ανάγκασε να αλλάξει τον προγραμματισμό και να εισέλθει στο νοσοκομείο από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις. 

Υγειονομικοί και πολίτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πριν την άφιξη του στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου, κρατώντας πανό «Ο αποκλεισμός από τα νοσοκομεία σκοτώνει» και φωνάζοντας συνθήματα οτι είναι ανεπιθύμητος, υποστηρίζοντας ότι δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα το Νοσοκομείο Ρεθύμνου» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για διάλυση του ΕΣΥ. Ακόμη ανέφεραν ότι «ζούμε μια υγειονομική τραγωδία για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση».


Στο περιθώριο της συνάντησης με τη διοίκηση του νοσοκομείου, εκτυλίχθηκε ένας μίνι διάλογος μεταξύ του Γεωργιάδη και των πολιτών, με τον υπουργό να τους ρωτά «γιατί φωνάζετε, εγώ εδώ είμαι» και εκείνοι να τον ρωτούν «γιατί δεν βγήκατε από την κεντρική είσοδο, αλλά από εδώ που δεν υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος». Ο υπουργός ανταπάντησε «γιατί δεν μπορώ την πολύ φασαρία» lol Στη συνέχεια τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι κι αποχώρησε.

Το βίντεο ΔΕΝ έπαιξε στον λογαριασμό του στο τουίτερ καθώς δεν δύναται να συμπεριληφθεί στις στημένες επισκέψεις «πόσο με αγαπάει ο λαός», όπου «λαός», είναι μόνο κομματικά στελέχη…. Αναφέρθηκε μόνο σε διαμαρτυρίες «αριστερών» τους οποίους και «χαιρέτισε κόσμια»!

https://igata.gr/2022/06/03/thermi-ypodochi-adoni-georgiadi-sto-nosokomeio-rethymnou/ 

 
Top