Μια ωραία ευειδής κυρία, κομμώτρια στο επάγγελμα, ιδιοκτήτρια δύο κομμωτηρίων σε Τρίκαλα και Αθήνα, είναι το βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια του νομού Τρικάλων. 

Η Μαρίνα Κοντοτόλη, με τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», κολλητή φίλη του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, είναι το πρόσωπο για το οποίο συζητούν οι συριζαίοι.

Τουλάχιστον αυτό λένε σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso οι «καλές γλώσσες» της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δηλαδή ότι η Τρικαλινή επιχειρηματίας θα κατέβει υποψήφια στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα. Κομμώτρια στο επάγγελμα λοιπόν, η Μαρίνα διατηρεί πετυχημένα κομμωτήρια με μεγάλη και εκλεκτή πελατεία.Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μητέρα δύο κοριτσιών. Μάλιστα, επειδή είχε αφήσει τις σπουδές νωρίς, ως εργαζόμενη, αποφάσισε να επανακάμψει το 2017 και φέτος τον Φεβρουάριο πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα σχέδιά της για το 2022 περικλείονται σε μία φράση: «Μαζί για τους συνανθρώπους μας». Αυτό δήλωσε προσφάτως σε συνέντευξή της η Μαρίνα Κοντοτόλη, η οποία πήρε μέρος και στις τελευταίες εσωκομματικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι γνωρίζουν καλά τη γοητευτική Μαρίνα λένε πως βρίσκεται στην πιο ωραία και δημιουργική φάση της ζωής της. Σε αυτό βοηθά και η στήριξη που έχει από τον Γιάννη Ραγκούση, τον βουλευτή Πειραιά και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 βάφτισαν μαζί κοριτσάκι φίλων τους, ενώ έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2019, ο πρώην υπουργός εθεάθη με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα στη γιορτή της Μαρίνας, η οποία είχε γίνει σε γνωστό στέκι των Τρικάλων. Απ’ ό,τι φαίνεται, η μελαχρινή Μαρίνα «κλείδωσε» πρώτα στην καρδιά του πρώην υπουργού και τώρα σταδιακά και στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Top