Ανδρέας Λαζαρόπουλος
Ξύπνησε απ' τον αντιπολιτευτικό του λήθαργο το παλληκάρι που... κάνει πως ηγείται της πράσινης παράταξης, ο ορισμός της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης (έχει υπερψηφίσει άνω του 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ) και με το μεγάλο ειδικό βάρος του βιογραφικού του (άεργος, μπαταχτσής-"δεν ξέρει" ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 318 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα να τα ρυθμίσει, παρά μόνο στα λόγια- και με 19 ακίνητα στην κατοχή του) έκρινε πως πρέπει επιτέλους να μιλήσει, γιατί "ως εδώ και μη παρέκει!"
 Αιτία της ιερής πολιτικής οργής του, η απόφαση του ανώτατου αμερικανικού δικαστηρίου για τις αμβλώσεις! Με στόμφο δήλωσε τη θέση του στο twitter και κατέληξε με το hashtag "mybodymyright" (δλδ. "το σώμα μου είναι δικαίωμά μου τι θα το κάνω").
 ΏΩΠΑΑ, ρε μεγάλε δικαιωματιστή!! Σοβαρά τώρα; Για θύμισέ μας λιγάκι, όταν πρωτοεκλέχθηκες στην ηγεσία του κόμματός σου το φθινόπωρο, ποια ήταν η θέση σου για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;; Έλεγες και τότε "mybodymyright" ή έψεγες τον πρωθυπουργό ότι δε βίασε επαρκώς τους "αντιφρονούντες", συνιστώντας επιπλέον τη μη είσοδό τους σε supermarket και φαρμακεία;;
 Ενόψει των επικείμενων εκλογών, προσοχή: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

* φωτο από: Ο Νίκος ο ασυμβίβαστος αγωνιστής
 
Top