ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ  ΜΕ ΒΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ....

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο των ελεύθερων επισκεπτηρίων του γνωστού πρώην τηλεαστέρα, Μένιου Φουρθιώτη.

Όπως καταγγέλλουν υπηρεσιακοί κύκλοι των φυλακών Κορυδαλλού υπεύθυνη για τα παράνομα επισκεπτήρια του Μένιου Φουρθιώτη, είναι η πρώην Διοικητής της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού Γ.Σ  η οποία λόγω της θέσης της ήταν προϊσταμένη της κεντρικής πύλης των φυλακών Κορυδαλλού  όπου γίνεται ο έλεγχος όλων των επισκεπτηρίων στους κρατουμένους.

Η κυρία αυτή έκανε σκανδαλωδώς τα στραβά μάτια στα ελεύθερα επισκεπτήρια του Μένιου Φουρθιώτη, πάντα με ο αζημίωτο... για την υπηρεσία και την ίδια....

Η πρώην διοικήτρια του τμήματος εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού για να κρύψει τα ίχνη της ΔΕΝ ΥΠΈΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ όσο ήταν διοικήτρια το βιβλίο επισκεπτηρίων της κεντρικής πύλης των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως καταγγέλλουν υπηρεσιακοί παράγοντες στις φυλακές Κορυδαλλού  η συγκεκριμένη αστυνομικός έχει και άλλες καταγγελίες στην πλάτη της για πλαστογραφία και παράβαση καθήκοντος...χωρίς ΄ωστόσο να έχουν ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικοί    και ποινικοί μηχανισμοί εις βάρος της!

Συγκεκριμένα η καταγγελλόμενη  που είναι  ψηφοφόρος   στην Α Πειραιά, αντί να ελεγχθεί πειθαρχικά για τις πράξεις και παραλείψεις της, επιβραβεύτηκε με  προνομιούχα μετάθεση στην Τροχαία Πειραιά, με παρέμβαση του νεόκοπου Υφυπουργού Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδου....

Τελικά  για τα περισσότερα κακά ε αυτήν την δύσμοιρη χώρα φταίνε οι παρατρεχάμενοι και οι προστάτες τους που κατέχουν πολιτικές θέσεις.

Τι λέει για όλα αυτά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη;;

Ο Εισαγγελέας Πειραιά και o Εισαγγελέας επόπτης των φυλακών Κορυδαλλού τι άποψη έχει για όλα αυτά;;

 

 
Top