Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας ιερέας από χωριό του Νοτίου Πηλίου, ο οποίος κατηγορείται για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιεράς και αρχιερατικός επίτροπος από το χωριό Μηλιές, το πρωί της Παρασκευής παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή και βουλευτών του Νομού. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου Νοτίου Πηλίου ο φιλέλληνας Στάνλεϋ Πάτρικ Τζόνσον, προσωπικότητα με πολύτιμη προσφορά στην Πολιτική, την Επιστήμη, την Πνευματική ζωή και πατέρας του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον.

Στη συνέχεια, φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του, να ξυλοφόρτωσε την πρεσβυτέρα και να τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» μέσα στο σπίτι, κάτι που  έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά η σύζυγός του δεν άντεξε αυτή τη συμπεριφορά και μίλησε στις Αρχές, με αποτέλεσμα ο ιερέας να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της Μαγνησίας, o ιερέας μιλώντας στους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του, όμως ταυτόχρονα παραδέχθηκε το βίαιο ξέσπασμά του στο σπίτι.


 
Top