Του Άρη Σπίνου
Με προφητικό ρεπορτάζ για την προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει εκλογικό σωσίβιο με χτύπημα κατά του οργανωμένου εγκλήματος το edolio5 σας έχει ενημερώσει ήδη.
 

 Όπως μαθαίνουμε σε σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες μέρες με σημείο αναφοράς έκθεση που συνέταξαν αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών αναφέρθηκε πως έχουν εντοπιστεί 2 πρόσωπα που είχαν ενεργό ρόλο στην εκτέλεση του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. 

Τα 2 αυτά πρόσωπα είχαν προσαχθεί κατά το παρελθόν ως ύποπτοι για την δολοφονία γνωστού νονού της νύχτας αλλά δεν απεδείχθη η συμμετοχή τους σε αυτήν. "Η έκθεση αυτή μοιάζει περισσότερο με συγγραφή ιδεών παρά με απτά στοιχεία που δείχνουν τους εκτελεστές" είπε στο edolio5 αξιωματικός της ΕΛΑΣ που γνωρίζει με λεπτομέρειες την υπόθεση αυτή. 

Όπως μαθαίνουμε όμως στην υπόθεση αυτή προστέθηκε και μια επιστολή που δόθηκε από "χειριστή" της ΕΥΠ 2 πληροφοριοδοτών του οργανωμένου εγκλήματος με βαθιές γνώσεις των διαδρομών της νύχτας. 
Η επιστολή ανέφερε τα 2 ονόματα των προσώπων που πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Καραϊβάζ. Ο ένας είναι σωματοφύλακας εφοπλιστή (όχι ιδιαίτερα γνωστού) και ο άλλος που οδηγούσε την μηχανή είναι συνοδός - μπράβος γνωστού τραγουδιστή

Είναι προφανές πως οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αποτελούν ξεκαθάρισμα μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας. Αυτό όμως που δίνει το "κάτι παραπάνω" στην υπόθεση αυτή σχετικά με την αναφορά των 2 ονομάτων είναι ότι ο "χειριστής" της ΕΥΠ που έγινε γνώστης των πληροφοριών έχει ιδιαίτερη πείρα και στο δελτίο πληροφοριών που έχει συντάξει παραθέτει σειρά στοιχείων που οδηγούν σε φως την υπόθεση αυτή. Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του σωματοφύλακα είναι εν ενεργεία αστυνομικός και υπηρετεί σε πολύ ευαίσθητη υπηρεσία της ΕΛΑΣ που έχει (εξ αντανακλάσεως) ασχοληθεί με την υπόθεση αυτής της δολοφονίας. 

Στην επιστολή αναφέρεται και η πορεία εξαφάνισης της μηχανής που κατά ένα μέρος διασταυρώθηκε. Αναφέρεται επίσης και η αιτία της δολοφονίας που αποτελεί όμως περισσότερο έκθεση ιδεών παρά χειροπιαστά δεδομένα. Η ουσία της αιτίας "ακουμπάει" στις επαφές που είχε ο δημοσιογράφος με ένα μέρος του οργανωμένου εγκλήματος ως συνεργάτης. 

Όπως μαθαίνουμε επίσης για όλες τις πληροφορίες έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του πολίτη και η κατεύθυνση που έχει δώσει είναι η συλλήψεις να γίνουν όταν πατηθεί το κουμπί για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου προκειμένου να υπάρχουν και τα ανάλογα πολιτικά οφέλη....
 
Top