Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στη Βοστόνη των ΗΠΑ (28-30 Απρίλη 2023), θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη επίσημη συγκέντρωση...

σατανιστών στην ιστορία. Αλλά, απαραίτητες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού κι η μάσκα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Η μεγαλειώδης εκδήλωση των σατανιστών σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του Σατανικού Ναού και θα έχει θέμα τη γνωστή και ως «Night of the Witches in Boston». Ο όρος θυμίζει την αρχαία παγανιστική γιορτή που στη Γερμανία γιόρταζε την παραμονή του Μαΐου.
Θα υπάρχουν ομάδες συζήτησης, ψυχαγωγία, σατανικές τελετουργίες, ένα σατανικό παρεκκλήσι γάμου για ρομαντικούς και μια «σατανική αγορά».

Σήμερα οι σατανιστές του παρελθόντος δεν υπάρχουν κι έχουν εκσυγχρονιστεί και στα πλαίσια του αυτοπροσδιορισμού και των ατομικών δικαιωμάτων, έχουν νομιμοποιηθεί στις χώρες της "πολιτισμένης" δύσης.
Όμως, σήμερα αναγκάζονται να κυκλοφορούν με μάσκα και "υγειονομικό διαβατήριο" (Green Pass).
Το "SatanCon 2023" θα είναι αφιερωμένο ως καταγγελία στη δήμαρχο της Βοστώνης, Michelle Wu, διότι προσέβαλε τους λάτρεις του Βελζεβούλ απαγορεύοντας τους να πραγματοποιήσουν μια σατανική επίκληση στο δημαρχείο.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν στόχο «την ενθάρρυνση της καλοσύνης και της συναίσθησης μεταξύ όλων των ανθρώπων» (sic!) και την «απόρριψη της τυραννικής εξουσίας».
Βέβαια η "καλοσύνη" τους απαιτεί να φορούν μάσκες και να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19. Για τις μάσκες επισημαίνουν: «Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν χειρουργική ή μίας χρήσης μάσκα. Δεν θα επιτρέπονται οι υφασμάτινες μάσκες».

Μια απορία... Ο κτηνίατρος Μπουρλάς της θεϊκής φαρμακοβιομηχανίας θα συμμετέχει;

Κι ένα μόνον σχόλιο: θοῦ, κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου...

 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ


 
Top