Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Διεθνής της Ηλιθιότητας συνεδριάζει στο Νταβός...

Ο Πέδρο Σάντσεθ, ο Ισπανός "σοσιαλιστής" πρωθυπουργός (sic!) -όπως ο σύντροφος Γενς Στόλτενμπεργκ, ο Νορβηγός "σοσιαλιστής", Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ-, έβαλε τους οικονομικούς όρους για το καλό των ευρωπαϊκών λαών στην τοποθέτησή του στη Σύνοδο των Ηλιθίων του Νταβός.
Θέμα της οικονομικής του πρότασης: Οι κρυφοί σύμμαχοι του Πούτιν στην Ευρώπη
«Ο Ρώσος απόλυτος μονάρχης δεν είναι μόνος του στην αντιδραστική επιθυμία του να διαλύσει τον κόσμο και να γυρίσει τον χρόνο πίσω.
Έχει πολλούς συμμάχους στην Ευρώπη που τώρα κρύβουν τη συμπάθειά τους για τον Πούτιν, αλλά μόνον πριν από ένα χρόνο πήγαν κοντά του και επαίνεσαν τις μεθόδους του.
Η Διεθνής Κοινότητα πρέπει να πολεμήσει τους σάπιους σπόρους που έσπειρε ο Πούτιν στις χώρες μας.
Πρέπει να τους πολεμήσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα με την οποία πολεμούν οι Ουκρανοί τους Ρώσους εισβολείς, και με διαφορετικά όπλα που θα είναι η δημοκρατία, η διαφάνεια και η αποτελεσματική πολιτική.
Τώρα οι ευρωπαίοι σύμμαχοι του Πούτιν κρύβουν τη συμπάθειά τους και τους δεσμούς τους μαζί του, αλλά ποιοι μόλις πριν από ένα χρόνο τον επισκέφτηκαν και επαίνεσαν τις μεθόδους του;
Πρέπει να αποτρέψουμε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις να διεισδύσουν στους θεσμούς και να καταστρέψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση από μέσα
»

Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού, της φαιδρότητας, της παραπλάνησης των λαών... και από τον γνωστό Ισπανό σοσιαΛΗΣΤΗ! Πήγαν καλά οι μπίζνες με το δουλεμπόριο της ΜΚΟ της συζύγου σας κύριε Πέδρο;


Βοά η Ισπανία, για παράδειγμα, όσον αφορά τη σύζυγος του "αριστερού" Pedro Sanchez ειδικεύεται στις "χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ".
Η Ισπανίδα "Μισέλ Ομπάμα"  (La 'Michelle Obama' española), όπως χαρακτηρίζουν τη σύζυγο του "σοσιαλιστή" Pedro Sanchez, που είναι πολύ βαθιά δικτυωμένη στη μεγάλη μπίζνα των ΜΚΟ και της λαθρομετανάστευσης.
Η Begona Gomez εργάζεται (τρόπος του λέγειν η "εργασία") επισήμως ως μάνατζερ για την ανεύρεση χρηματοδοτήσεων στις ΜΚΟ που έχουν "αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό" χαρακτήρα και "προσφέρουν έργο περισυλλογής, περίθαλψης, ένταξης" των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
"Begoña es experta en Marketing y en captación de fondos para ONG's"... γράφει το βιογραφικό της. Σε απλά ελληνικά "Η Begona είναι εξειδικευμένη στο Μάρκετινγκ για την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων για τις ΜΚΟ".
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επίσημη "εργασιακή" σχέση της Ισπανίδας "Μισέλ Ομπάμα" ως "Συμβούλου συγκέντρωσης κεφαλαίων" με τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ κολοσσούς της "αλληλεγγύης" του "φιλάνθρωπου" Σόρος...
Περισσότερα, 3 Ιούλη 2018, σε: Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού

Ο σύντροφος Πέδρο είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του συντρόφου κοκαϊνομανή ΟυκροΝαζί...

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top