Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Όλο το κοινωνικό μίσος που χτίστηκε, για να δικαιολογήσει την ολοκληρωτική αποτυχία της...

εκστρατείας εμβολιασμού με ένα "πειραματικό γενετικό σκεύασμα" και την υποχρέωση "πιστοποιητικού εμβολιασμένου" (Green pass), στην κυριολεξία την αποδόμηση από το "Lancet".

Ένα από τα πιο έγκυρα και διάσημα επιστημονικά περιοδικά στον πλανήτη, "The Lancet" και όχι οι "ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές", οι λεγόμενοι σύμφωνα με τις πολυεθνικές Big Pharma και όλα τα σιτιζόμενα στις πολυεθνικές και κυβερνήσεις τους ως «novax denier, flat-earther and conspiracy theorist», χαστουκίζει τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο υπαλλήλους των πολυεθνικών. Αυτούς τους ίδιους που έχτισαν την ίδια αθλιότητα με τον κατασκευασμένο όρο του «αντί -σημιτισμού», που χρησιμοποιείται στη διεθνή πολιτική για να καταστρέψει τα πάντα: Εξαφάνιση κάθε άλλης σκέψης απέναντι στην μόνη και κυρίαρχη του υπερεθνικού κεφαλαίου.

"The Lancet", 20 Νοέμβρη 2021... COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified

Αξίζει την ανάγνωση, ν' απασχολήσει το ανωτέρω άρθρο του επιστημονικού περιοδικού, όσους δημοσιογράφους δεν έχουν υποταχθεί, αλλά και τους επιστήμονες που έχουν δεχθεί ως δόγμα το επαίσχυντο διαχωρισμό των ανθρώπων στην κοινωνία, αλλά και στελέχη, μέλη, οπαδούς του ενιαίου πολιτικού μετώπου στην πατρίδα μας: "Κόμμα 3η Δόση".
Το "Κόμμα 3ης Δόσης"...

* "Πανδημία των €μVολιασμένων"! «Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας, τόσο πιο τρελοί είναι οι νόμοι»!

 
Top