Σε πολύ ψυχολογική άσχημη κατάσταση βρίσκεται η ανήλικη, η οποία θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η μητέρα μιας 15χρονης μαθήτριας στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγός FM 100», ανέφερε ότι η κόρη της διαπομπεύεται με ένα ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την απαθανατίζει σε ερωτικές πράξεις με έναν 20χρονο.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία της, το βίντεο διέρρευσε ο ίδιος ο νεαρός πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ μπορεί να απευθύνθηκε στην αστυνομία στο τέλος Οκτωβρίου, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.

Το βίντεο με το ακατάλληλο υλικό συνέχισε να διαμοιράζεται και τελικά έφτασε στα χέρια της μητέρας, η οποία αναμένεται πλέον να προχωρήσει σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου, με αποδεικτικά πλέον στοιχεία.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, η μητέρα, πριν φέρει στο φως της δημοσιότητας τον εφιάλτη που ζει η 15χρονη και η οικογένειά της, έκανε έκκληση στον 20χρονο να κατεβάσει το βίντεο, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε, εξαπολύοντας ύβρεις για την κόρη της.

Το κορίτσι, βάσει όσων υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, βρίσκεται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.


 
Top