Καταγγελία υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού!!!

"Black Friday" στις ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με...80% έκπτωση στην ασφάλεια της μεγαλύτερης φυλακής !

Φρουρούνται μόλις τέσσερις(4)στις είκοσι(20)υπερυψωμένες σκοπιές !Προσλάβετε Φρουρούς , έχουν αδειάσει οι Υπηρεσίες

Ο Διευθυντής της υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς κόκκινο πανί για το σύνολο του προσωπικού!

Ο υποστράτηγος Σπύρος Σκλάβος ενώ μένει αφύλακτη η φυλακή Κορυδαλλού έχει "εξαφανίσει" τον σύζυγο-εξωτερικό φρουρό  της γραμματέας του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ!

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία φορά!!!

Ο ανεκδιήγητος και εκτός τόπου διευθυντής της υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς  υποστράτηγός , κ. Σπύρος Σκλάβος  κάνει ότι του κατέβει από το κεφάλι και συμπεριφέρεται λες και η υπηρεσία του ανήκει!!!

Στην παρούσα φάση οι εξωτερικοί φρουροί  Κορυδαλλού δεν επαρκούν  να φυλάξουν τις αυξημένες εισαγωγές κρατουμένων στα νοσοκομεία της Αττικής. αλλά ούτε και τις φυλακές Κορυδαλλού.

Έτσι λόγω πανδημίας και λειψανδρίας της υπηρεσίας Φρουρούνται μόλις τέσσερις(4)στις είκοσι(20)υπερυψωμένες σκοπιές των φυλακών Κορυδαλλού την στιγμή που  ο κ. Σκλάβος  συμπεριφέρεται φασιστικά στους υπαλλήλους και βολεύει σε θεσούλες τους αυλικούς του.

Ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με την ασφάλεια της  φυλακής και ότι ο Κορυδαλλός είναι αφύλακτος δεν κάνει τίποτα!!!

Γιατί δεν ζητάει συνδρομή από άλλα Καταστήματα κράτησης με αποσπάσεις;

Γιατί δεν ζητάει να αναλάβει το ΤΕΦΚΚ Αυλώνας κάποια μόνιμη φύλαξη κρατουμένου στα νοσοκομεία;

Αντιθέτως μη κάνοντας τίποτα από τα παραπάνω ΑΠΑΙΤΕΙ από τη Διοικήτρια του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού να μην δίνει άδειες και Ρεπό στο ήδη καταπονημένο προσωπικό της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού!!!

Μάλιστα παραβαίνει  φασιστικά τα καθήκοντα του αφού ότι σύμφωνα με το ΠΔ 215/2006 υπεύθυνος για τη χορήγηση αδειών στο προσωπικό είναι ΜΟΝΟ η διευθύντρια του Καταστήματος Κράτησης

 Κορυδαλλού Κ2!!!

Ποιος θα πληρώσει τις υπερωρίες του προσωπικού οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο;

Γιατί συνέχεια εγκαλεί τη Διοικήτρια του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού σε απολογίες, την στιγμή που  εκτελεί άξια και δίκαια τα καθήκοντά της και είναι ένας από τους λόγους που μαζί με το φιλότιμο των υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς...που δεν έχει καταρρεύσει η ασφάλεια του καταστήματος...

Ποιος είναι ο σκοπός του και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί με αυτές τις πρακτικές;

Το γνωρίζει η ηγεσία του Υπουργείου ότι οι εξωτερικοί φρουροί του καταστήματος Κορυδαλλού από πέρυσι εκτελούν μόνες βάρδιες στα νοσοκομεία με κίνδυνο τη ζωή τούς κατά παράβαση του ΠΔ 215/2006 !!!

Με ποιο δικαίωμα , ο κ, Σκλάβος απαιτεί να έρχονται οι εξωτερικοί Φρουροί για δουλειά γνωρίζοντας δεν θα πληρωθούν!!!

Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Σκλάβος  πόσα χρήματα λαμβάνει για να τεμπελιάζει στο υπουργείο καθώς και αν του χορηγούνται  τα ρεπό του και οι υπερωρίες του;;;

Γιατί δεν έρχεται στον Κορυδαλλό;;; Μήπως επειδή είναι ανεπιθύμητος σε όλο το προσωπικό και φοβάται ότι θα τον πάρουν με τα γιαούρτια;

Διερωτόμαστε  τι άλλο πρέπει να γίνει για να απομακρυνθεί  ο  συγκεκριμένος κύριος από τα καθήκοντά του!!!

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος γιια την υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς και άσχετος με όλη την σημασία της λέξης 

Δεν κάνει για τίποτα!!! Ούτε για γιδοβοσκός!

Το μόνο που κάνει είναι  παρεμβαίνει στο έργο της διοίκησης και της διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού με μοναδικό σκοπό ,να βολέψει τους παρατρεχάμενους του!

Για παράδειγμα σας καταγγέλλουμε την περίπτωση του εξωτερικού φρουρού Σπύρου Σ. ,τον οποίο ο κ. Σκλάβος τον έχει "βαφτίσει" ταχυδρόμο και  είναι εξαφανισμένος από τα καθήκοντα  που προβλέπει ο νόμος για τους υπαλλήλους της εξωτερική φρούρησης. Μάλιστα την στιγμή που στους υπολοίπους εξωτερικούς φρουρούς του Κορυδαλλού δεν χορηγούνται ούτε ρεπό αλλά ούτε και άδειες αυτός λουφάρει με την παρέμβαση του κ. Σκλάβου...

Βέβαια ο κύριος Σκλάβος εξυπηρετεί τον συγκεκριμένο φρουρό επειδή  η σύζυγος του συγκεκριμένου υπαλλήλου εργάζεται στο γραφείο του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας από τον οποίο όλο και κάτι θα περιμένει ...

Διότι είναι γνωστό από όλη την πορεία του ,ότι δεν κάνει τίποτε άνευ αντιτίμου..

Για τους κολλητούς του ο κύριος Σκλάβος όλο και κάποια θεσούλα θα βρει να τους βολέψει την στιγμή που οι υπόλοιποι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού δεν λαμβάνουν ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα τους.

Για ότι συμβεί στην εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού ο υπεύθυνος ακούει στο όνομα του ανεκδιήγητου κ. Σκλάβου...

Πρέπει να απομακρυνθεί προτού συμβούν τα χειρότερα!

Προσλάβετε Φρουρούς , έχουν αδειάσει οι Υπηρεσίες!

Πληρώστε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων!

Επενδύστε στην ασφάλεια των καταστημάτων κράτησης!

26/11/2021

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
 
Top