Η ανάρτηση που έκανε η Λελέ Γκόφα, η οποία είναι σύζυγος του Στέλιου Ρόκου, στα social media... 

Τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ (James Bond), «No Time To Die», παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον γιο του, Κωνσταντίνο. «Αναμένοντας τον #007!» ήταν το σχόλιο του σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, υπάρχουν φόβοι για την πορεία της πανδημίας το επόμενο διάστημα, καθώς κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη βόρεια Ελλάδα, ενώ από το πρωί του Σαββάτου (2/9) σε μίνι lockdown βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς και Λάρισα λόγω της αρκετά επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας.

Η Λελέ Γκόφα, η οποία είναι σύζυγος του Στέλιου Ρόκου και εργάζεται στο πλευρό του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα μείνει κλειστό μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, λόγω του mini lockdown, ξέσπασε μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού με τον γιο του από την έξοδό τους στο σινεμά και έγραψε: «Ενώ η συμπρωτεύουσα αναμένει σε lockdown, συγγνώμη mini lockdown, ο Πρωθυπουργός μας αναμένει την προβολή του James Bond».


 
Top