Πυρά κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου για την επίσκεψή του στους Ρομά...  

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κόρη του Μανώλη Καντάρη ο οποίος έπεσε νεκρός από αλλεπάλληλες μαχαιριές αλλοδαπών, οι οποίοι του επιτέθηκαν για να του κλέψουν μια κάμερα, ξεσπά.

Με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον οικισμό των Ρομά, μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα , κατακεραυνώνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι κανένας δεν επισκέφτηκε ούτε βοήθησε τη δική της οικογένεια.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος “να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του.” Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη. Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου» τονίζει η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.

  Ο δολοφονημένος Μ. Καντάρης με τη σύζυγό του

Πήγαινε στο μαιευτήριο
Υπενθυμίζεται ότι 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης δέχτηκε επίθεση από δύο Αφγανούς ηλικίας 20 και 27 ετών οι οποίοι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα. Ο άτυχος 44χρονος κατευθυνόταν με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο ενώ ερχόταν στον κόσμο το τέταρτο παιδί του.


 
Top