Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και τα επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών σε όλη σχεδόν την Ελλάδα μετά τα πρόσφατα αιματηρά γεγονότα στο Πέραμα. 

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα τελευταία περιστατικά συνέβη στην Αχαΐα, όταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του, περικυκλώθηκε από Ρομά, οι οποίοι του επιτέθηκαν με πέτρες.

Εντάσεις σε όλη την χώρα έχουν προκληθεί μεταξύ αστυνομίας και Ρομά με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πέραμα με τον θάνατο του 18χρονου.

Σύμφωνα με το flamis.gr, υπήρξε ένα περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις, δεδομένου του κλίματος που υπάρχει.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος πήγαινε με το υπηρεσιακό του όχημα σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ξαφνικά όμως το αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από δύο αγροτικά οχήματα που επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες.

Ευτυχώς με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.


 
Top