Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ένας δεινόσαυρος, στο πλευρό των δεινοσαύρων της πολιτικής. Μοιράζει, τι... άλλο;; Τρόμο!
Αγαπημένο εργαλείο χειραγώγησης των λαών και μέσο συνεχούς πλουτισμού της παγκόσμιας ελίτ.
Ένας δεινόσαυρος, νεκρός και απολιθωμένος, σαν τα απολιθώματα της πολιτικής, ένας δεινόσαυρος,  που ούτε καν γνώρισε το ανθρώπινο είδος, δίνει συμβουλές, επιβίωσης στους ανθρώπους, μέσα στην αίθουσα του ΟΗΕ.
Έγκλημα των ανθρώπων τα ορυκτά καύσιμα, που ευθύνονται, σύμφωνα με τον δεινόσαυρο, για την κλιματική αλλαγή, την κλιματική κρίση, την κλιματική καταστροφή, ή όπως αλλιώς θα χαρακτηριστεί η μεγάλη μπίζνα.
Ωστόσο με αυτά τα ορυκτά καύσιμα πλούτιζαν οι 7 αδελφές. Όχι οι λαοί!
Αυτά τα ορυκτά καύσιμα έγιναν και γίνονται αιτία πολέμου και εχθρικών εισβολών, σε κυρίαρχες χώρες.
Αυτά τα ορυκτά καύσιμα μακέλεψαν λαούς και γέμισαν ποτάμια αίματος τον κόσμο.
Αυτά τα ορυκτά καύσιμα τζογάρονται, σήμερα, στα Χρηματιστήρια, για να τα χρυσοπληρώνουν οι λαοί, στις στημένες ενεργειακές κρίσεις.
Οι "πράσινες" παπαριές, που επινοήθηκαν, για να σωθεί, από το τέλμα, ο καπιταλισμός, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ και σήμερα παρακαλάνε τα κράτη, για λίγο πετρέλαιο και κάρβουνο.
Ούτε μπορούν να ζεστάνουν τον κόσμο, χωρίς να μπει μπροστά η γεννήτρια, ούτε να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρική ενέργεια τα μουράτα πανάκριβα "πράσινα" ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Η γεννήτρια θα δουλέψει και πάλι και το κόστος, πάει στον Θεό.
Λεφτά των φορολογουμένων πήγαν στα σκουπίδια, ή σωστότερα, στις τσέπες των ίδιων τρωκτικών!
Τώρα, ν΄ακούτε προσεκτικά τις διαφημίσεις, που όλες έχουν προσαρμοστεί, στο αφήγημα των πράσινων αγρών, όπου θα τρέχουμε όλοι με ξέπλεκα μαλλιά, στην "ανθρωπιά" και στην φροντίδα των αδύναμων με το χέρι των κορακιών, στην δική μας τσέπη και μην ανησυχείτε, αν πεθαίνει κόσμος, από τις σόμπες και τα μαγκάλια, για την "πράσινη" ενέργεια!
Φρόντισε η Καγκελάριος της καρδιάς μας με τους υποτακτικούς της και γι΄αυτό!
Οι ζωντανοί δεινόσαυροι τρέφονται με αίμα λαών, για να επιβιώσουν!

Το βιντεάκι του εξωνημένου ΟΗΕ!

 

 
Top