Η δημοφιλής τραγουδίστρια σίγουρα διανύει μια από τις πιο γεμάτες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της καθώς μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Δέσποινα Βανδή τα Σάββατα βρίσκεται στο J2US και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δεν σταματά να… τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σέξι φωτογραφίες (δείτε εδώ κάποιες που ανέβασε και μετά από λίγο τις κατέβασε). Στα stories που ανεβάζει επικοινωνεί απευθείας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα από το κρεβάτι της ενημερώνει γεμάτη νάζι πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό. Δεν παραλείπει να στείλει τα φιλιά και την αγάπη της στους θαυμαστές της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή


Νέα έξοδος για Δέσποινα Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν την άφησε από την αγκαλιά του ο ηθοποιός
Τι και αν η σχέση τους έχει αποκαλυφθεί, εκείνοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που βγαίνουν δημόσια και πολλά μάτια τους έχουν δει. Μετά λοιπόν το κουτούκι που επισκέφθηκαν, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν σε κρητικό γλέντι.


 
Top