Στο νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Γιάννης Αϊβάζης με κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να είχε εμβολιαστεί πλήρως από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο νόσησε και το περνάει αρκετά βαριά. 

Το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day μετέφερε τα νεότερα την κατάσταση υγείας του ηθοποιού.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς που διατηρεί φιλία με τον Γιάννη Αϊβάζη ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

Τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Κορινθίου έχουν δεχτεί δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που θέλησαν ευχηθούν περαστικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της ενώ τους ευχαρίστησε δημόσια.

«Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί… και άνθρωποι που δεν το περίμενα…Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω. Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του. Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά, δεν έχουμε νοσήσει.

Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα», σημείωσε η Μαρία Κορινθίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου:
 
Top