Η μητέρα της 24χρονης σήμερα Μυρτούς σε τηλεοπτική της εμφάνιση στάθηκε στην απουσία της Πολιτείας από τον αγώνα που δίνει εδώ και χρόνια η κόρη της... 

Συγκεκριμένα η κυρία Μαρία Κοτρώτσου δήλωσε πως η Πολιτεία αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της κόρης της.

Η κ. Κοτρώτσου δήλωσε σχετικά: “Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της Πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσό κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς, φάρμακα, γιατροί κλπ. Τη Δευτέρα (04/10) στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απ’ έξω γιατί με πνίγει αυτό το πράγμα“.

«Καμία οργάνωση, καμία συλλογικότητα ποτέ δεν εμφανίστηκε, γιατί η Μυρτώ ζει… Πηγαίνουν σε ένα νεκρό. Τι θα ζητήσει ένας νεκρός πέρα από την ανάμνηση κι ένα καντήλι, δε συζητώ για τους γονείς, ενώ ένας ζωντανός ζήτα να επιβιώσει αξιοπρεπώς με φάρμακα, με θεραπείες Έχει καταστραφεί η ζωή της οικογενείας μας, άλλα κυρίως για τη Μυρτώ δεν μπορεί να συντηρηθεί. Η δικαιολογία είναι ότι ‘θα ανοίξει η πόρτα και η άλλοι άνθρωποι θα πάρουν’. Ποιο είναι το κράτος πρόνοιας που πληρώνουμε όλοι; 35 χρονιά το πλήρωνα»

 
Top