Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ας σταχυολογήσουμε και μερικές από τις "δημοσιογραφικές " τοποθετήσεις του κου Αρη Πορτοσάλτε, που...

δεν λογοκρίνονται, που παίζουν σε απ΄ευθείας μετάδοση, μέσα στα σπίτια μας και που δεν κατεβάζει, ούτε το φ/β, ούτε το τουίτερ, ούτε το Γιου Τιουμπ, όση ανατριχίλα κι αν προκαλούν.
-¨Η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει οδηγήσει στον εμβολιασμό, τους 60+, λέγοντας τους: Θέλεις σύνταξη; Τράβα να εμβολιαστείς!" (χθεσινή τοποθέτηση).
-Για τις μαφιόζικες δολοφονίες, στον Αλιμο και στα Σεπόλια, δεν χρειάζεται ν΄ανησυχούν οι παρευρισκόμενοι πολίτες, ούτε όσοι βγαίνουν στα μπαλκόνια τους, γιατί "Δόξα τω Θεώ, αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν, κατευθείαν!" (φέτος τον Ιούνιο).
-Για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, στον οποίον αναφέρθηκε, ως ένα "τοξικοαυτό, που μπήκε να ληστέψει".
-Τον περυσινό Δεκέμβριο, τότε που η κυβέρνηση χειροκροτούσε τους υγειονομικούς και διέρρεε ότι θα τους δώσει "δώρο Χριστουγέννων", ο "δημοσιογράφος" πρότεινε περικοπές των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, κατά 10%, για να δοθεί αυτό το δώρο, που τελικώς δεν δόθηκε! (Οικονομολόγος έπρεπε να γίνει αυτό το παιδί! Εννοείται, μόνο σε δουλοκτητικά καθεστώτα!)
-Για τους ανεμβολίαστους:" Αν ανεμβολίαστος χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, να χρεωθεί γι’ αυτό. Δεν είναι τιμωρία, είναι προϋπόθεση… σου δίνεται ένα όπλο να σώσεις τον εαυτό σου, εσύ πας και χρεώνεις το σύστημα Υγείας". Φέτος τον Ιούλιο. (Τα γράφω και κλαίω απ΄τα γέλια!)
-Πάνω στα αποκαϊδια του ολοκληρωτικά κατεστραμμένου του σπιτιού ένας κάτοικος της Κορινθίας, που έκλαιγε, ακούει τον Πορτοσάλτε να λέει: "Ζητώ συγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει εμείς, που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο να τα λέμε, να τ' ακούμε".
 Και σε μια ανάρτηση του στο τουϊτερ, θεωρεί υπεύθυνους για τους σεισμούς στην Κρήτη, τους κατοίκους του Ηρακλείου, καθώς, "Το 40% των κτηρίων στο Ηράκλειο κ στην ευρύτερη περιφέρεια είναι αυθαίρετα...
Το Ηράκλειο είναι το βασίλειο της αυθαιρεσίας.."
Και άλλα πολλά "δημοσιογραφικά"!
Πάντως, εσείς, μην κρίνετε τους ανθρώπους, από την γνώμη, που εκφράζουν! Να τους κρίνετε, απ΄αυτό, στο οποίο τους έχουν διαμορφώσει οι απόψεις τους!
 
Top