Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Abu Shujaa, Διοικητής της "Σαράγια Αλ Άκσα - Ταξιαρχία Τούλκαρμ"
(στρατιωτική πτέρυγα της "Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ")...

1η απόπειρα δολοφονίας του με ενέδρα, από την "Παλαιστινιακή Αρχή" του Αμπάς (30 Μάρτη 2024)
2η απόπειρα δολοφονίας του με ενέδρα, από τον σιωναζιστικό στρατό των βρεφοκτόνων (21 Απρίλη 2024)

Με τα συνθήματα «Κατασκόποι! Προδότες! Μισθοφόροι!»... οι Παλαιστίνιοι στην Τούλκαρμ (υπό διοίκηση Αμπάς), εμποδίζουν την είσοδο των προδοτικών δυνάμεων ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής -εκπαιδευμένων από ΗΠΑ και ισραήλ-, στο νοσοκομείο Thabet Thabet, όπου επιδιώκουν να συλλάβουν, ή να δολοφονήσουν τον Abu Shujaa.

Σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη «Ενιαία Εθνική θέση που αγκαλιάζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση σε όλες τις μορφές της», όπως αποφασίστηκε και τονίζεται στην πρόσφατη δήλωση του Πεκίνου για την Εθνική Συμφιλίωση 23 Ιούλη 2024: Κίνα: «Συμφωνία συμφιλίωσης κι ενότητας των 14 Παλαιστινιακών κομμάτων οργανώσεων της Αντίστασης»!, οι προειδοποιητικές σειρήνες ηχούν στον προσφυγικό καταυλισμό Nour Shams, Τούλκαρμ, καθώς οι δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αρχής πολιορκούν τον Abu Shujaa, που πήγε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Thabet Thabet της πόλης.
Ο πληθυσμός του Τούλκαρμ καλεί σε λαϊκή κινητοποίηση προς το νοσοκομείο για να σπάσει την πολιορκία. Στο μεταξύ ρίχθηκαν πυροβολισμοί που στόχευσαν το αρχηγείο της Παλαιστινιακής Αρχής στο Τούλκαρμ, αφού οι δυνάμεις ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής πολιόρκησαν το νοσοκομείο Thabet Thabet, με σκοπό να απαγάγουν, ή να δολοφονήσουν τον καταζητούμενο από τους σιωΝαζί ηγέτη της της "Σαράγια Αλ Άκσα - Ταξιαρχία Τούλκαρμ".
Οι εκπαιδευμένες από ΗΠΑ-ισραήλ δυνάμεις δωσίλογων-μισθοφόρων, επιτέθηκαν σε γυναίκες και χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού στο νοσοκομείο Thabet Thabet κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πολιορκίας του διοικητή Abu Shujaa.

Λαός και φενταγίν της Παλαιστινιακής Αντίστασης προστατεύουν τον Κομαντάντε της Αντίστασης Abu Shujaa...

Είναι δεδομένο πως ένα διεφθαρμένο τμήμα της Φατάχ, που σιτίζεται από τους σιωΝαζί κι υπηρετεί τη σιωνιστική οντότητα δεν επιθυμεί την Εθνική Συμφιλίωση κι ονειρεύεται την επιστροφή του "καλού καιρού" με ρόλο χωροφύλακα του Παλαιστινιακού λαού...
Δεν ξεχνάμε, πριν λίγους μήνες...

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην απόλυτη ασφάλεια
και η διασφάλισή της είναι καθήκον μας!
»
Μαχμούντ Αμπάς
, δωσίλογος συνεργάτης των σιωναζί... 29 Απρίλη 2024: Ο Καρζάι της Παλαιστίνης (Αμπάς)... στο πλευρό του Νετανιάχου!

Δεν έχουν αντιληφθεί πως σήμερα υπάρχει ενότητα, κοινός πολιτικός χώρος για τις οργανώσεις/κόμματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, όπου αριστερές και κομμουνιστικές οργανώσεις ενώνονται χέρι-χέρι με ισλαμικές οργανώσεις, αναστέλλοντας τις διαφορές (ακόμη και μεταξύ των ισλαμιστών), που θα επιλυθούν πολιτικά μετά την απόκτηση της Πατρίδας!

Όλες οι Παλαιστινιακές οργανώσεις και κόμματα καλούν τον Αμπάς (Παλαιστινιακή Αρχή) να σεβαστεί τη Συμφωνία του Πεκίνου, να τεθεί τέλος στην ασυδοσία των πραιτοριανών και τη συνεργασία με τους βρεφοκτόνους. Η πλευρά της Φατάχ που προσχώρησε στο Μέτωπο της Εθνικής Συμφιλίωσης θα βάλει στη θέση τους τους δωσίλογους;

Πολιτική, μετριοπαθής, ενωτική, αλλά ουσιαστική η ανακοίνωση της Χαμάς, ώστε οι φίλο-σιωνιστές δωσίλογοι να μην ανατρέψουν την Εθνική Συμφιλίωση:

Δελτίο τύπου
«Η συμπεριφορά των υπηρεσιών ασφαλείας της Αρχής στη δίωξη μελών της Αντίστασης έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα
Η συμπεριφορά των υπηρεσιών ασφαλείας που συνδέονται με την Παλαιστινιακή Αρχή καταδιώκει τους αντιστασιακούς, επιδιώκει τη σύλληψή τους και τις πηγές των όπλων τους. Αυτό συνέβη σήμερα στο Κυβερνείο Τούλκαρμ, όταν ο Muhammad Jaber Abu Shuja' πολιορκήθηκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου Thabet Thabet, όπου νοσηλεύεται. Αυτή η συμπεριφορά έχει φτάσει στο πιο επικίνδυνο στάδιο και όλοι οι Παλαιστίνιοι πατριώτες πρέπει να ενωθούν για να καταγγείλουν αυτές τις συμπεριφορές, να τις καταδικάσουν και να εργαστούν αποφασιστικά για να τις σταματήσουν.
Ενώ επαινούμε την υψηλή ευαισθητοποίηση του λαού και την ταχεία ανταπόκριση των μαζών του Τούλκαρμ, για την αποτροπή της σύλληψης του Αμπού Σούτζα και την άρση της πολιορκίας εναντίον του, καλούμε την ηγεσία της παλαιστινιακής αρχής να εμποδίσει τις υπηρεσίες ασφαλείας να συνεχίσουν τις διώξεις σ' αυτούς που αγωνίζονται εναντίον της σιωνιστικής κατοχής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, απελευθερώνοντας Αντιστασιακούς που κρατούνται στις φυλακές της (Παλαιστίνιοι φυλακισμένοι και από την Παλαιστινιακή Αρχή) και να χρησιμοποιούν τα όπλα τους για να προστατεύσουν τον Παλαιστινιακό λαό που υφίσταται Γενοκτονία.
Το γεγονός ότι αυτές οι υπηρεσίες συνεχίζουν να πυροβολούν εναντίον της Αντίστασης, να γίνεται κατάσχεση στα όπλα τους και όσα έχουν ετοιμάσει για να υπερασπιστούν τον λαό μας από τις δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους, έρχεται σε αντίθεση με την ενιαία εθνική θέση που αγκαλιάζει την αντίσταση σε όλες τις μορφές της, όπως υπογραμμίζεται στην πρόσφατη δήλωση από το Πεκίνο.
Η πολιτική των υπηρεσιών της παλαιστινιακής αρχής βλάπτει επίσης τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού μας, που αποτελεί το πιο εκπληκτικό παράδειγμα σταθερότητας και πρόκλησης στην εγκληματική μηχανή της κατοχής στη Λωρίδα της Γάζας.
Χαμάς, Παρασκευή 26 Ιούλη 2024»

Η Συμφωνία συμφιλίωσης κι ενότητας των 14 Παλαιστινιακών κομμάτων οργανώσεων της Αντίστασης, είναι η τελευταία ευκαιρία έστω και τώρα- να ξεπλύνει τη ντροπή της η δοτή ηγεσία της Φατάχ, για την πολύχρονη συνεργασία με τον κατακτητή. Αν δεν εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και συνεχίσει στο αμερικανοσιωνιστικό άρμα θα τιμωρηθεί, όχι μόνον από την ιστορία, αλλά κυρίως από τον Παλαιστινιακό λαό!

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top