Περιοχές της Αττικής «βυθίστηκαν» το βράδυ της Πέμπτης στο σκοτάδι και την ζέστη από βλάβη στα δίκτυα ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ. Οι συνθήκες καύσωνα που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα και η πλεονάζουσα χρήση των κλιματιστικών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις επιβαρύνουν την κατάσταση.
Τεχνικοί του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας βρίσκονται στο σημείο της βλάβης και εργάζονται για την αποκατάσταση το συντομότερο δυνατόν του black out.

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη έχει βυθίσει στο σκοτάδι δεκάδες νοικοκυριά στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται για σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε σε καλώδιο μέσης τάσης και η αποκατάσταση αναμένεται μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Nωρίτερα η Ηλιούπολη έμεινε χωρίς ρεύμα για μιάμιση ώρα με τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή.

Panagiotis Apostolopoulos Perros
Εδώ και μέρες στο Περιστέρι, 10 λεπτά από το Σύνταγμα, κόβεται το ρεύμα κάθε μέρα για πολλές ώρες και αυτά τα γελοία υποκείμενα που έχουν την πολιτική ευθύνη του δικτύου μας μιλάνε για ντατασέντερς, ψηφιακούς νομάδες, σταρτάπς και επενδύσεις. Εδώ έχουν καταστρέψει τόσους υπάρχοντες επαγγελματίες βασικών δραστηριοτήτων όπως το λιανεμπόριο και η εστίαση, οι οποίοι μάλιστα πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στον κόσμο σε σχέση με την αγοραστική τους δύναμη. Και έχουν το θράσος να περιμένουν να ανοίξει κάποιος σοβαρός άνθρωπος σοβαρή επιχείρηση στην Ελλάδα με πάνω από 60% κρατική επιβάρυνση εισοδήματος, με 80% του πληθυσμού συνταξιούχους, κρατικούς υπαλλήλους και οικονομικά ανενεργούς πολίτες και χωρίς ρεύμα από πάνω! Βαράτε τους παλαμάκια και στην ουρά για επίδομα.

 
Top