Στα χρέη του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να καλέσουν για καφέ στην Κουμουνδούρου τον κύριο Ραγκούση και την κυρία Ξενογιαννακοπούλου που ήταν τότε γραμματείς του ΠΑΣΟΚ. Επί εποχής τους έχουν γίνει οι μεγάλοι αυτοί δανεισμοί. Αυτοί ξέρουν καλύτερα να ενημερώσουν και την κοινή γνώμη , τον κύριο Τσίπρα και τον κύριο Πολάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Και το λέω για να είμαστε ξεκάθαροι. Αν νομίζουν κάποιοι ότι επειδή έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, διαγράφονται συμπεριφορές και ευθύνες και φορτώνονται σε μένα που έμεινα στα δύσκολα και δεν έχω χρεώσει ούτε ένα ευρώ τον ελληνικό λαό, που δεν ήμουν ποτέ φορέας του πελατειακού κράτους μαζί με τη γενιά μου, που πραγματικά αγωνίζομαι για να αναστήσω και να αναγεννήσω την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του τώρα όταν είναι στο κόμμα αυτών που πήγαν να τον κλείσουν φυλακή, ε λίγο...», συμπλήρωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.


Όσον αφορά το ποσό του δανείου του κόμματος ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Το πραγματικό χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι 100 εκατομμύρια. Όλα τα άλλα είναι τόκοι. Τα δάνεια μας ρυθμίστηκαν με όρους αγοράς. Με κριτήρια αγοράς».
 
Top