Στον δρόμο που άνοιξε ο σύντροφος Clooney… (και ο Francis)

Η τραγουδίστρια που κάποτε τραγουδούσε gospel και τώρα διαφημίζει τον κανιβαλισμό, έχει την λύση για τις συνεχιζόμενες σφαγές αθώων ανθρώπων και παιδιών όπως αυτή στο Μάντσεστερ, από ισλαμιστές τρομοκράτες.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης την Τρίτη στο Elvis Duran και το Morning Show, η Perry κάλεσε όλους να "ενωθούν" μετά την επίθεση.

«Νομίζω ότι το μέγιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να ενωθούμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον», απεφάνθη η Perry, προσθέτοντας «Ούτε σύνορα, ούτε φραγμοί, πρέπει όλοι να συνυπάρχουμε» (“No barriers, no borders, we all just need to co-exist”)

Ενώ η Perry καλεί τους υπόλοιπους να ζήσουν χωρίς «φραγμούς» και «σύνορα», η ίδια ζει μια άνετη και ασφαλή ζωή στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Τον Απρίλιο, η Variety ανέφερε ότι η Perry αγόρασε ένα "απομονωμένο" σπίτι στο Beverly Hills για περίπου 19.000.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία του ακριβού ακινήτου από την μεγάλη εταιρία πώλησης ακινήτων Zillow Porchlight, δείχνει μια τεράστια πύλη που εμποδίζει την είσοδο και ένα μακρύ φράγμα μέσα στους θάμνους:


Είναι δύσκολο για την Perry να κρυφτεί πίσω από την δικαιολογία ότι το τείχος των 10 ποδιών ήταν μέρος της ιδιοκτησίας που αγόρασε.

Η Zillow Porchlight ανέφερε τον Ιανουάριο του 2014, ότι η Perry απέτυχε να πουλήσει ένα κτήμα ισπανικού στυλ που είχε μαζί με τον Russell Brand. Μια φωτογραφία δείχνει μια τεράστια πύλη κατά μήκος να μπλοκάρει τυχόν ανεπιθύμητα μέλη των άπλυτων μαζών που θα επιχειρούσαν να διαταράξουν το Zen της.


Τελικά, πούλησε το ακίνητο για 5.565 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακινήτων.

Ένα άλλο σπίτι της Perry, σύμφωνα με το CelebHomes.net, δείχνει ένα τεράστιο τείχος και μια πύλη που προστατεύει τον ιδιοκτήτη από τους κοινούς θνητούς.


Ίσως το επόμενο χιτ της Perry να έχει τίτλο “Walls For Me, But Not For Thee” ("Τείχη για μένα, αλλά όχι για σένα").

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


 
Top