«Για άλλη μια χρονιά, η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ προσήλθε στις φοιτητικές εκλογές για να δώσει τη μάχη των ιδεών της. Για άλλη μια φορά, οι γνωστοί παρακρατικοί εμφανίστηκαν και έδρασαν ανενόχλητοι βεβηλώνοντας τον ύψιστο θεσμό της Δημοκρατίας, δηλαδή την ίδια την εκλογική διαδικασία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.
Παράλληλα, ανέφερε ότι για άλλη μια φορά, παρά την κατάργηση του ασύλου, η κυβέρνηση αδιαφόρησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές φοιτητών από ακραίους εγκληματίες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακαδημαϊκή κοινότητα. «Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποδείχτηκε ανίκανη να εφαρμόσει το νόμο με τον οποίο καταργήθηκε το άσυλο. Το αποτέλεσμα; Καλύπτει τους "πολιτικούς" της φίλους, μην επιτρέποντας στην αστυνομία να επέμβει για να προστατεύσει τους φοιτητές και τη διαδικασία».
Καταλήγοντας, ο κ. Δέρβος ανέφερε στη δήλωση του: «Για άλλη μια χρονιά όμως, σε πείσμα όσων επιθυμούν την πολιτική μας εξαφάνιση και όσων επιδιώκουν τη φυσική εξόντωση των μελών μας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα βγει από τη μάχη νικήτρια, γιατί τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Και η ώρα των ιδεών μας για ένα Πανεπιστήμιο ελεύθερο, ανοιχτό και σύγχρονο έχει έρθει».
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
 
Top