Η χρονιά που μας αποχαιρετά ήταν η ευτυχέστερη για πολλά διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ αφού απέκτησαν το πολυτιμότερο δώρο της ζωής τους, το παιδί τους...



Ειδικά τους τελευταίους μήνες δεν προλαβαίναμε τις γέννες ενώ ορισμένες μανούλες- πια-, δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεβάζουν φωτογραφίες από όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης τους (δείτε περίπτωση Κιμ Καρντάσιαν).
Κάναμε μία επιλογή και σας παρουσιάζουμε τα πιο διάσημα μωρά που γεννήθηκαν το 2015:

Δούκισσα Kate και Πρίγκιπας William
Η 33χρονη Δούκισσα του Κέμπριτζ και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ καλωσόρισαν στον κόσμο στις 2 Μάϊου, το δεύτερο παιδί τους, την πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.
 middleton

Κιμ Καρνάσιαν και Κάνι Γουέστ
Η 35χρονη τηλεπερσόνα και ο 38χρονος ράπερ σύζυγός της, ανακοίνωσαν τη γέννηση του παιδιού τους στις 5 Δεκεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας της. Στις 7 Δεκεμβρίου, Kim ανακοίνωσε και το όνομα του μωρού, Σαιντ Γουέστ.
Kim kardashian

Τζέσικα Μπίελ-Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Το πρώτο τους παιδί έφεραν στον κόσμο στις 11 Απριλίου ο γνωστός ποπ σταρ και η 33χρονη ηθοποιός. Ο γιος του JT έκανε το ντεμπούτο του σε φωτογραφία που ανέβασε ο Τίμπερλεϊκ στο Instagram.
timberlake

Καρολίνα Κούρκοβα-Αρτσι Ντρούλι
Στις 12 Νοεμβρίου εκπρόσωπος της Καρολίνα Κούρκοβα ανακοίνωσε ότι το μοντέλο και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους , που είναι κι αυτό αγόρι.
karol

Αννα Εμπερστάιν- Χιου Γκραντ
Ο 55χρονος ηθοποιός στις 21 Δεκεμβρίου έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, από την 37χρονη Σουηδέζα Άννα Εμπερστάιν, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο διάσημος ηθοποιός έχει τέσσερα παιδιά με δυο διαφορετικές γυναίκες.
grant

Παλόμα Χιμένεθ-Βιν Ντίζελ
Άλλη μία φορά μπαμπάς έγινε ο Βιν Ντίζελ, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι τους! Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία μαζί με το μωρό, αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι.
diesel

Λιβ Τάιλερ- Ντέιβιντ Γκάρντνερ
Η 37χρονη ηθοποιός στις 13 Φεβρουαρίου γέννησε πρόωρα τον καρπό του έρωτα της με τον ατζέντη Ντέιβιντ Γκάρντνερ. Το μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι, έφτασε στον κόσμο 6,5 εβδομάδες νωρίτερα και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για λίγο διάστημα.
tailer

Κίρα Νάιτλι-Τζέιμς Ράιτον
Η 29χρονη σταρ και ο 32χρονος μουσικός σύζυγός της, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 27 Μαΐου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που πήρε το όνομα Έντι.
kira

Μαρκ Ζούκερμπεργκ-Πρισίλα
Το «αφεντικό» του Facebook και η σύζυγος του, την 1η Δεκεμβρίου απέκτησαν την νεογέννητη κορούλα τους Μαξ
Mark zuckerberg

Σακίρα-Πικέ
Η 38χρονη Κολομβιανή σταρ και ο άσος της μπάλας, υποδέχτηκαν στις 30 Ιανουαρίου το δεύτερο αγοράκι τους, τον Σάσα Πικέ Μεμπάρακ.
shakira

Μίλα Γιόβοβιτς- Πολ Άντερσον
Η ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο τη δεύτερη κόρη της Ντάσιελ Έντον, που απέκτησε με τον βρετανό σκηνοθέτη και παραγωγό Πολ Άντερσον.
milla jovovich

Πηγή:mothersblog.gr
 
Top