Είναι αυτές οι στιγμές που πιάνεις στα χέρια σου ένα αντικείμενο και θέλεις πραγματικά να βρεις εκείνον που σκέφτηκε και υλοποίησε την ιδέα να το κατασκευάσει και να του δώσεις ένα φιλί ρουφηχτό! Respect μόνο για εκείνους που έφτιαξαν τα εξής:

Θερμαινόμενο μαχαίρι για το βούτυρο -για να απλώνεται σαν... βούτυρο πάνω στο ψωμί σου ακόμα κι αν μόλις το έβγαλες από το ψυγείο!



Στυλό wi-fi



Οτιδήποτε κι αν γράψεις πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια με αυτό το στυλό αντιγράφεται την ίδια στιγμή στο tablet σου! Θεϊκό!

Πίνακας σημειώσεων χωρίς πινέζες



Όλα τα χαρτάκια συγκρατούνται στην επιφάνειά του χάρη στο στατικό ηλεκτρισμό!

Παγάκια από ατσάλι



Φτιαγμένα από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα ιατρικά εργαλεία, αυτά τα μικρά δισκία παγώνουν το αναψυκτικό ή το ποτό σου σε δευτερόλεπτα, χωρίς να το νερώνουν!

Αν πάλι κάνει πολύ κρύο για να σκέφτεσαι δροσερά αναψυκτικά, μπορείς να προτιμήσεις αυτές τις θερμαινόμενες μπάλες που αυξάνουν τη θερμοκρασία σε οποιοδήποτε υγρό τα βυθίσεις! Cool!!!



Τζελ καθαρισμού δύσκολων επιφανειών



Τέρμα πια τα πληκτρολόγια με ψίχουλα ανάμεσα στο φ και το γ.

Τα καλύμματα θύρας του κινητού σε σχήμα γάτας! Νιάου....



Η σούπερ πλαστελίνη



Αυτό είναι ένα τέλειο υλικό που, όπως η πλαστελίνη, μπορεί να πάρει όποιο σχήμα θέλεις. Όταν όμως κρυώσει σκληραίνει και παραμένει προσκολλημένο σε όποια επιφάνεια το έχεις τοποθετήσει. Η ιδανική λύση για να αντικαταστήσεις εκείνο το κομματάκι στο καπάκι που έσπασε...

Η κρεβατοκάμαρα-ντουλάπα



Δημιουργία των designers Roberto de Luca και Antonio Scarponi, αυτή η βαλίτσα περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις ένα μικρό υπνοδωμάτιο 4 τετραγωνικών, δηλαδή κρεβάτι, κομοδίνο, πορτατίφ, ντουλάπα και παραβάν.



Κουνιστή πολυθρόνα που φορτίζει το κινητό σου



Η ελβετική εταιρεία Micasa Lab ανακάλυψε τον πιο οικολογικό τρόπο να φορτίζεις το iPhone! Απλά κάθεσαι στην αναπαυτική πολυθρόνα για κουνιέσαι νωχελικά μπρος-πίσω. Η ενέργεια που παράγεται είναι αρκετή για να γεμίσει η μπαταρία του -αρκεί να έχεις όρεξη να κουνιέσαι για 3 ώρες.



Το πτυσσόμενο scooter



Όταν φτάσεις στον προορισμό σου το διπλώνεις και μετατρέπεται σε ένα βαλιτσάκι βάρους 25 κιλών. Μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 45 χιλιομέτρων την ώρα.



Το μαγνητικό αβγό που μαζεύει γύρω του τους συνδετήρες, σαν «φωλιά»



Η συσκευή που ταξινομεί τα σοκολατένια κουφετάκια ανά χρώμα



Η μάσκα ύπνου που ελέγχει τα όνειρά σου



Στο εσωτερικό της υπάρχουν ηλεκτρόδια που εκπέμπουν φώτα σε μια προκαθορισμένη σειρά η οποία προκαλεί φωτεινά μοτίβα μπροστά στα μάτια σου. Αυτά με τη σειρά τους επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου.

Το φλιτζάνι που στραγγίζει μόνο του το φακελάκι του τσαγιού



Η φόρμα που μετατρέπει το αβγό σου στο πιο "ηλιόλουστο" πρωινό



Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι σπάζοντας το αυγό να φροντίσεις ο κρόκος να πέσει εκεί όπου είναι ο «ήλιος» και το ασπράδι στο «σύννεφο».

Το στυλό με τις 5 μύτες για να γράφεις μουσική



Το πλαστικό δοχείο με χρονόμετρο



Θέλεις να ελέγξεις πόσα μπισκότα θα φας ή πόση ώρα θα παίξεις PSP; Βάλτα μέσα στο κουτί -το καπάκι δεν πρόκειται να ανοίξει εάν δεν φτάσει η προκαθορισμένη ώρα.



Το κουτάλι που μετατρέπεται σε chopsticks!



 
Top