Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε lockdown, καθώς με τα τελευταία δεδομένα εντάχθηκε στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη. Αυτό σημαίνει ότι από  μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στη συμπρωτεύουσα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τη 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας και ότι απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας. 

Αυτό έκανε τη σύντροφο του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα να ξεσπάσει δημόσια. Με ένα story στο Instagram, η Λελέ Γκόφα έγραψε πιο συγκεκριμένα: «Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19. Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown;».

Ο Στέλιος Ρόκκος για το lockdown στη Θεσσαλονίκη
Στο Πρωινό μίλησε με τη σειρά του, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο τραγουδάει μαζί με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, το οποίο με τα νέα μέτρα θα μείνει κλειστό. «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική. Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι, προσπαθούμε να επιβιώσουμε…» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε μετράμε 100 άτομα, τι θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.
 
Top