Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή έψαλλε τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 
Ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις για την επιλογή της σοπράνο να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο. 
Συγκεκριμένα μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τενόρος, Νικόλας Σπανός, έγραψε: «Εαν ΑΥΤΟ αποκαλείται “τραγουδιστής”, εγώ αλλάζω ιδιότητα ΤΩΡΑ. Κανένα ελαφρυντικό. Είστε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ όσοι επιλέξατε τέτοιον τραγέλαφο για τέτοια Επέτειο! Για τέτοιο ιερό ρεπερτόριο! Και ας είστε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, επίγειοι, εξωγήινοι ή διαγαλαξιακοί. Μας ντροπιάσατε δημοσίως ΟΛΟΥΣ εμάς που υπηρετούμε τη συγκεκριμένη Τέχνη αλλά, τρισχειρότερα, σύσσωμη την Ελλάδα στην οποία βασίστηκαν ΟΛΑ όσα ο δυτικός πολιτισμός σήμερα πρεσβεύει. Άπατος – και καταγεγραμμένη στους αιώνες – η ντροπή σας, άθλιοι. Νέμεσις επιφυλασσομένη.» 
Δείτε τι έγραψαν  χρήστες στο Twitter:

Ποια είναι η Αναστασία Ζαννή 
Η Αναστασία Ζαννή είναι μια ερμηνεύτρια που κατάφερε να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας με το τραγούδι και τη δουλειά της. Έγινε γνωστή για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 “Fame Story” το 2005. 
Στη συνέχεια η σοπράνο Αναστασία Ζαννή εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, ενώ χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική της χώρας μας.



 
Top