Συναγερμός έχει σημάνει μετά την είδηση ότι μια 63χρονη γυναίκα πέθανε στην χώρα μας, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της σήμερα Τρίτη το μεσημέρι.  

Η 63χρονη γυναίκα προσήλθε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον για να εμβολιαστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά αφότου αποχώρησε, η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Βγαίνοντας από το εμβολιαστικό κέντρο, η γυναίκα κάθισε σε ένα παγκάκι ζήτησε βοήθεια εξαντλημένη. Στο σημείο κλήθηκαν γιατροί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως δεν πρόλαβαν να σώσουν την 65χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο και κάθισε σε ένα παγκάκι κοντά στο εμβολιαστικό κέντρο καθώς δεν ένιωσε καλά. Στο σημείο την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της περαστικοί και μεταφέρθηκε πίσω στο κέντρο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν επανήλθε στη ζωή.

Η γυναίκα εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και αναμένεται να γίνει διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το συμβάν σχετίζεται με το εμβόλιο και αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. (Φωτο: Αρχείου)
 
Top